Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Мъжът трябва да е уверен!

Мнениеот Rali_hr » 30 Сеп 2015, 22:33

Е винаги отстъпва, веднъж е единия, другия път е другия. :) Разбира се винаги един от двамата в двойката отстъпва повече, другия може би по-лесно се съгласява и не се налага да бъде зачислявано като компромис от негова страна :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kalinka-kuku » 01 Окт 2015, 12:53

Но в повечето случаи компромисите ги правят мъжете си мисля, или може би защото ние имаме повече изисквания, съдя и по моята двойка. :) Като цяло все аз съм тази, която настоява и мрънка за нещо, но пък за по-дребните ежедневни неща, май е точно обратното.
Аватар
kalinka-kuku

Re: Станаха ли мъжете по-суетни и лошо ли е това?

Мнениеот penelopa » 19 Фев 2016, 15:39

Вие все едно откривате топлата вода! Мъжете винаги са си били суетни. Също и големи клюкари :grin:
penelopa

Re: Над 30 на 100 от мъжете страдат от криза на средната възраст

Мнениеот penelopa » 19 Фев 2016, 15:45

Snejna написа:
kauda написа:Има нещо вярно, мъжете са в подобна криза "ама аз още ставам" и когато решат да се женят, когато разберат, че ще стават бащи, когато разберат, че дъщеря им излиза на първата си среща, когато разберат, че детето им заминава в гимназия, после в университет, когато доведат бъдещите снаха или зет, е то остана от време на време да пада на земята мъжа и да се опитва да разбере какво се случва в реалния живот, през останалото време все е в криза "аз още ставам". :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Напълно си права! Постоянно за в криза, милите! Живи да ги оплачеш! А на жените им е много свободно около врата, пей сърце!

А аз мислех, че това се отнася и за жените :dreads:
penelopa

Мнениеот pravilno » 19 Фев 2016, 17:05

Да, да знае какво иска и как да го постигне.
pravilno

Мнениеот Rali_hr » 17 Мар 2016, 13:52

marsu написа:Но в повечето случаи компромисите ги правят мъжете си мисля, или може би защото ние имаме повече изисквания, съдя и по моята двойка. :) Като цяло все аз съм тази, която настоява и мрънка за нещо, но пък за по-дребните ежедневни неща, май е точно обратното.

Не знам дали е така, всеки прави своите компромиси във връзката, просто жените изискват повече, докато мъжете стоят и чакат на готово ние да им подадем нещо, с което те вече си мислят дали да се съгласят или не. За тях е достатъчен принципа на тигана - корема да е пълен, г**а да е на топло и някой да ги държи за дръжката. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот iwoni » 17 Мар 2016, 15:35

Rali_hr написа:
marsu написа:Но в повечето случаи компромисите ги правят мъжете си мисля, или може би защото ние имаме повече изисквания, съдя и по моята двойка. :) Като цяло все аз съм тази, която настоява и мрънка за нещо, но пък за по-дребните ежедневни неща, май е точно обратното.

Не знам дали е така, всеки прави своите компромиси във връзката, просто жените изискват повече, докато мъжете стоят и чакат на готово ние да им подадем нещо, с което те вече си мислят дали да се съгласят или не. За тях е достатъчен принципа на тигана - корема да е пълен, г**а да е на топло и някой да ги държи за дръжката. :mrgreen:

Ти описа съвсем точно до къде се простират желанията на мъжете! :grin:
iwoni

Re: Голямото пролетно...разчистване /геноцид над мъжа

Мнениеот balsam » 28 Мар 2016, 15:29

Времето взе да се пооправя и почнах да мисля коя събота и неделя да отделя за това. Нещо повече се ослушвам като че ли, но трябва да се мине и през това, какво да се прави :grin: .
balsam

Мнениеот Lisica » 09 Юни 2016, 16:49

Kaya написа:Нека да не изпадаме в крайности, все пак мъжете в миналото мислена къпането за лукс, а какво оставаше да си обръснат мишниците и да си измият зъбите, абсурд просто. ;) Така че в момента можем да се радваме, че мъжете обръщат внимание на външния си вид, лошо няма изобщо!

И сега има такива, които мислят, че миенето на зъбите е лукс. :) Няма нищо по-гадно от зле миришеща уста, независимо на мъж или на жена. :) Усеща се и е неприятно и всеки, който има подобни съмнения за себе си трябва да вземе мерки.
А за суетата на мъжете, ако не е прекалена, тя има своето очарование, по-скор суетата я приемаме като добрата хигиена. Суетно е скубането на вежди. :)
Аватар
Lisica

Мнениеот iwoni » 10 Юни 2016, 09:49

Стига да не се преминават границите като скубането на вежди, няма лошо да са суетни. Всеки ден и те са сред хора, трябва да ги харесват и тях :wink: .
iwoni

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже