То да беше само корпоративната пропаганда. Другата е много по-лоша. Всяка държава е вечна структурирана единица, в която минават и заминават „граждани“ точно като овце през ферма. Днес ги има, а утре ги няма. Затова и те никога не са били важни и никога няма да са дори минимално важни. Жалко, но факт.
Затова единственото, на което ги подлага пропагандата е максимално да ги бави, да ги разсейва, да ги отклонява от важни, ценни и полезни цели в и извън леглото и така, докато пукнат по-скоро рано, отколкото късно, а след това да бъдат удобно забравени все едно никога не са съществували и жалко живуркали в нейните граници.
Затова и през хилядолетията всеки (кандидат) 14+ Алфа мъжкар е знаел или бързо научавал, че няма никаква възможност, важност, ценност, и полезност, в каквото и да било бавене, разсейване, отклоняване и надяване да му излезе късмета някой ден някак си с някой от единствения добър, правилен, и приемлив пол, раса, сексуална ориентация, социален статус и т.н.
Нищо подобно! Всеки един е бил и вечно ще бъде лазерно фокусиран върху това: Кой, къде и как може да ми съдейства за абсолютно всичко важно, ценно и полезно, от което особено имам нужда да задоволя СЕГА ВЕДНАГА?!“
Всичко останало е овчедушие. Аз не съм чула или чела някога някъде да е имало добра овца с прекрасен, разкошен и дори завиден живот. Това едва ли ще стане някога. Уви, вечната съдба на всяка тъпа овца е да бъде максимално използвана за доене, стригане и накрая месо. Да, всяка една завършва в някоя кланица-криза достатъчно скоро, защото това е вечната неизбежна съдба на всяка една такава независимо от всичко.
Ако той излезе и успешно стой на преден план, където се изкарват парите значи той е заслужено Господаря в Алфа семейството и най-малкото трябва да мисли, говори и се държи като отговорен и добронамерен такъв. Никога като +1 отрудена домакиня с пенис, а още по-малко като +1 тъпа овца за заколение достатъчно скоро! Иначе няма да се разберем с него!
Като Господарят в Алфа семейството ако иска да чука здраво прекрасно, разкошно и завидно изобилие от безопасни женски, колкото му душа иска на всекидневните горещи Алфа партита- разбира се! Ако иска същото и/или с мъжкари там- разбира се! Ако иска и/или с трети пол- разбира се! Ако вижда нещо хубаво в мач и бира- добре. Негова си работа!