Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

3.6

05 Юли 2022, 21:56

То да беше само корпоративната пропаганда. Другата е много по-лоша. Всяка държава е вечна структурирана единица, в която минават и заминават „граждани“ точно като овце през ферма. Днес ги има, а утре ги няма. Затова и те никога не са били важни и никога няма да са дори минимално важни. Жалко, но факт.

Затова единственото, на което ги подлага пропагандата е максимално да ги бави, да ги разсейва, да ги отклонява от важни, ценни и полезни цели в и извън леглото и така, докато пукнат по-скоро рано, отколкото късно, а след това да бъдат удобно забравени все едно никога не са съществували и жалко живуркали в нейните граници.

Затова и през хилядолетията всеки (кандидат) 14+ Алфа мъжкар е знаел или бързо научавал, че няма никаква възможност, важност, ценност, и полезност, в каквото и да било бавене, разсейване, отклоняване и надяване да му излезе късмета някой ден някак си с някой от единствения добър, правилен, и приемлив пол, раса, сексуална ориентация, социален статус и т.н.

Нищо подобно! Всеки един е бил и вечно ще бъде лазерно фокусиран върху това: Кой, къде и как може да ми съдейства за абсолютно всичко важно, ценно и полезно, от което особено имам нужда да задоволя СЕГА ВЕДНАГА?!“

Всичко останало е овчедушие. Аз не съм чула или чела някога някъде да е имало добра овца с прекрасен, разкошен и дори завиден живот. Това едва ли ще стане някога. Уви, вечната съдба на всяка тъпа овца е да бъде максимално използвана за доене, стригане и накрая месо. Да, всяка една завършва в някоя кланица-криза достатъчно скоро, защото това е вечната неизбежна съдба на всяка една такава независимо от всичко.

Ако той излезе и успешно стой на преден план, където се изкарват парите значи той е заслужено Господаря в Алфа семейството и най-малкото трябва да мисли, говори и се държи като отговорен и добронамерен такъв. Никога като +1 отрудена домакиня с пенис, а още по-малко като +1 тъпа овца за заколение достатъчно скоро! Иначе няма да се разберем с него!

Като Господарят в Алфа семейството ако иска да чука здраво прекрасно, разкошно и завидно изобилие от безопасни женски, колкото му душа иска на всекидневните горещи Алфа партита- разбира се! Ако иска същото и/или с мъжкари там- разбира се! Ако иска и/или с трети пол- разбира се! Ако вижда нещо хубаво в мач и бира- добре. Негова си работа!

3.7

05 Юли 2022, 21:56

Докато успешно стой на преден план за Алфа семейството, той е добронамерения Цар в Алфа семейството. Точка. Като успешно играещия тази топ роля и носещ тази топ отговорност, веднага се ползва и от всички привилегии, които идват с тях, а именно, че Царят е винаги прав дори, когато е седнал!

Едно от най-разкошните и сбъдната мечта особености на Българското виртуално елитно ниво е, че там няма 5/6! Там има преден и заден план. На предният се изкарват парите, които после определят социално-икономическия Ранг на изкарващия ги и оттам на оглавяваното Алфа семейство. Това винаги е било много трудно и само ще става още по-трудно с тези 8,000,000,000+ хора по света и у нас, които жестоко се конкурират за абсолютно всичко ценно и ограничено под слънцето.

Затова и който може и иска да отиде И успешно стой там веднага получава яростно лоялна, всеотдайна и всяческа подкрепа от задния план, защото няма как да се занимават с 1001 допълнителни неща на главата и дори да не им изгърмят бушоните достатъчно скоро след, което край с амбициите и дори възможността им да останат на преден план, който изисква много СТРАШНО МНОГО ОТ ВСЕКИ ТАМ ВСЕКИ ДЕН! Там никога не е имало 5/6 и никога няма дa има особено с тези 8+ милиарда конкуренти на земята!

Аз съм изключителната и обективна Бойка Ботева. Ако трябва и ще му наливам ум и разум в тиквата! И без това всеки Някой винаги е действал и винаги ще действа на база съвети. Няма как да е иначе, защото няма как всеки да е поне добър експерт по всичко. Затова и ще го съветвам, когато, където и за каквото има нужда, желание и предпочитание. Той ако на майката на Алфа децата си не може да разчита за доживотни яростно лоялни, всеотдайни и всячески полезни съвети, подкрепа и съдействие за всичко на кого за Бога ще разчита, а?

Търся съвети за нов хоби!

06 Мар 2024, 16:52

Здрасти, хора! Искам да разнообразя свободното си време и търся идеи за ново хоби, което може да практикувам у дома. Имате ли предложения? Ще се радвам на всякакви идеи, особено ако са нещо, което може да се споделя и в Twitter. Мерси предварително!

Re: ТАЙНИТЕ НА ПРЕУСПЕЛИТЕ ХОРА

23 Апр 2024, 17:42

Когато разглеждам тези черти на успешните хора, осъзнавам колко е важно да развивате своите умения и качества, за да постигнете успех. Всичките 14 точки, формулирани от Дан Швабъл, са ключови аспекти, които определят пътя към постигане на вашите цели.

24 Апр 2024, 16:32

Бих искал да чуя вашето мнение :)

Re: Мъжки хобита

03 Юни 2024, 20:58

Като цяло много съм доволен, че работата ми е хоби, но също така разнообразявам с футбол с приятели, бягане и риболов.

03 Юни 2024, 20:58

Освен акъл и креативност, трябва да имаш воля и да си готов да поемаш рискове, за да успееш!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23