Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Мъжете искаме да сме необходими!

Мнениеот kauda » 11 Мар 2018, 09:43

cakes написа:Майка ми винаги е казвала, че работата на жената е да е хубава, за да краси мъжа до себе си.
Всичко останало е негова работа. Да аз мога да се проявя като добра домакиня, но не нося торби, не сменям гуми на колата, и не паля камини - мъжът е мъж, когато те кара да му се възхищаваш, ма все пак трябва да му оставиш пространство да си покаже талантите де..... :mrgreen: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating:

Абсолютно. Като всеки човек, когато се чувства необходим, той се и доказва, ако бива постоянно потискан и жената демонстрира, че той изобщо не е нужен, естествено, че едно, че ще му стане тъпо, второ, че ще започне да отказва да предлаг помощта си. После пък жената почва едно мрънкане "ти не ми помагаш''
Аватар
kauda

Мнениеот cakes » 13 Мар 2018, 13:43

Мама почти винаги е права за тези неща.
Важно е мъжът да се чувства обожествяван. Дори да мога нещо се правя на плесната, за да може той да се изяви. Мъжете трябва да бъдат прикотквани, за да да мили и послушни <3
Аватар
cakes

Мнениеот Мирослав Комшийски » 13 Мар 2018, 14:12

cakes написа:Мама почти винаги е права за тези неща.
Важно е мъжът да се чувства обожествяван. Дори да мога нещо се правя на плесната, за да може той да се изяви. Мъжете трябва да бъдат прикотквани, за да да мили и послушни <3

Дрън дрън :) Най сме необходими у креватя. докато можем да си вършим задълженията там, сичко е точно и ни коткате. после ай към следващия.. меркантилни ку.. са женските. ама не ми пука, кога са ми в креватя. :roll:
Ела на батя у креватя
Мирослав Комшийски

Мнениеот vanusha » 13 Мар 2018, 20:06

не само до мъжа, ами до всеки човек, когато се чувства полезен, повече има стимул да прави разни неща, ако се чувства като леке и ненужен, от къде стимула да промени това, ако е мачкан постоянно?
vanusha

Мнениеот bonbon » 14 Мар 2018, 17:50

Мирослав Комшийски написа:
cakes написа:Мама почти винаги е права за тези неща.

Дрън дрън :) Най сме необходими у креватя. докато можем да си вършим задълженията там, сичко е точно и ни коткате. после ай към следващия.. меркантилни ку.. са женските. ама не ми пука, кога са ми в креватя. :roll:

Пълни глупости! Бас ловя, че и сам се усещаш, че не е баш тъй! Само не ми казвай, че не ти е готино когато се направиш на мъж пред някоя мацка и тя почне да ти сваля звезди заради тая работа. И нямам предвид подвизите в леглото :mrgreen: .
bonbon

Мнениеот kalinka-kuku » 15 Мар 2018, 10:11

Някои хора са толкова повърхностсни, че си мислят, че са направили кой знае кво :) Смешници, на нас ако ни трябват само секс играчки, има от къде да си ги купим.
Аватар
kalinka-kuku

Re: Голямото пролетно...разчистване /геноцид над мъжа

Мнениеот mix_twix » 05 Апр 2018, 16:00

Всяка година когато дойде време за пролетното почистване, аз се скатавам, изобщо не го и правя, тъй като живея сам и не ми се налага да се съобразявам с някой и с желанието му за почистване, вадене на дрехи от гардероби и т.н.
Аватар
mix_twix

Мнениеот sad » 05 Апр 2018, 16:08

ужас, аз тва го правя само в отсъствие на партньора....иначе би било ад :/
Аватар
sad

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Апр 2018, 16:13

Аз това нещо не го правя, не ми пречи целогодишно да живея в кочина. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По-скоро съм като мъж - ненавиждам ваденето от шкафчета, безсмисленото прибиране и т.н. след ремонта у дома, почиствам само ремонтираните стаи, другите все още ме дразнят - проблем, който имах и преди, не чистих добре, защото не харесвах дома си.
С времето се надявам и последните 2 стаи да бъдат ремонтирани, за да имам желание да им отдам времето си, тогава може и да почна да чистя пролетно (макар че се съмнявам).
Прозорците чистят фирми, така че ми е спокойно, обаче от друга страна, при мен се замърсяват след около седмица! :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот orck » 05 Апр 2018, 16:19

Не, не ...НЕ!
моите шкафове, чекмеджета и кутии се пипат само от мен, единственото място където се попат мои вещи и се разместват безнаказано е гардероба- там жената да чисти колкото си ще.
Но заради пролетно почистване да се рови из ателието, да се изпразват секции и да се обръща дома с главта надолу няма да позволя, ако ще турско да става.
Достатъчно шантаво е и без тва. Ако регулярното почистване не им е достатъчно ще трябва да правят тези ексцесии докато ме няма и определено не трябва д ами пишат инструментите, за да ен се гледаме смутено.
Find a woman with a brain... They all have vaginas.
Аватар
orck

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже