Има ли как винаги да получаваме оргазъм?

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

Мнениеот pravilno » 19 Фев 2016, 16:51

Алкохолът допринася за разгорещяването, но ако разчиташ само на него лоша работа :grin: . С пиене всеки може :grin:
pravilno

Мнениеот Krum » 21 Мар 2016, 15:16

pravilno написа:Алкохолът допринася за разгорещяването, но ако разчиташ само на него лоша работа :grin: . С пиене всеки може :grin:

Помага на жените да се отпуснат и да са по-разкрепостени и по-диви. :) Факт е това. :mrgreen:
Аватар
Krum

Мнениеот analizatorka » 21 Мар 2016, 17:37

Krum написа:
pravilno написа:Алкохолът допринася за разгорещяването, но ако разчиташ само на него лоша работа :grin: . С пиене всеки може :grin:

Помага на жените да се отпуснат и да са по-разкрепостени и по-диви. :) Факт е това. :mrgreen:

Стига да си знаят мярката жените. Някои се напиват и от малко, а пияната жена не е приятна гледка за никого :mrgreen:
analizatorka

Re: Как да познаем истинския оргазъм?

Мнениеот fairy » 05 Май 2016, 16:34

Много ми е интересно защо мъжете си мислят, че за жената е голям кеф да симулира оргазъм?! Причините са ясни - или не е стимулирана както трябва и партньорът не я е предразположил, или в момента не може да достигне било то заради умора, нежелание за секс, а и не винаги това е възможно, просто физиология. Когато дълго време си с даден човек, усещаш го и знаеш как реагира. Сега вече за непознати партньори познаването е малко по-сложно, ориентираш се по поведението на тялото и физиологията.
fairy

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

Мнениеот penny » 14 Сеп 2016, 14:55

Ама докато го научиш това копче, докато го намериш и нощта отишла :lol: !
penny

Мнениеот asdddwww » 19 Окт 2016, 11:30

fairy написа:Много ми е интересно защо мъжете си мислят, че за жената е голям кеф да симулира оргазъм?! Причините са ясни - или не е стимулирана както трябва и партньорът не я е предразположил, или в момента не може да достигне било то заради умора, нежелание за секс, а и не винаги това е възможно, просто физиология. Когато дълго време си с даден човек, усещаш го и знаеш как реагира. Сега вече за непознати партньори познаването е малко по-сложно, ориентираш се по поведението на тялото и физиологията.

Ми аз си мисля, че симулират, само за да ни насърчат. Но по-добре без оргазъм, отколкото изигран. :roll: Все пак е всеизвестен факт, че жените не получават оргазъм при всеки акт, за което не мисля, че е срамно, ако жената не стигне до оргазъм тоя път, по-срамно е да ти се "подиграе" като почне да се прави, че ѝ харесва много, а всъщност си мисли какво да закусва. :roll:
Аватар
asdddwww

Мнениеот dafinka » 19 Окт 2016, 13:37

Зависи от много неща по принцип, но според мен истински оргазъм се изпитва, ако партньорите са отпуснати и добре познават сексуалните си желания. При жената може да се усети в момент, когато конвулсиите на тялото отслабнат, тогава тя вече се предполага, че е изживяла или в този момент изживява оргазма. :smile:
dafinka

Мнениеот silver933 » 30 Ное 2016, 11:26

dafinka написа:Зависи от много неща по принцип, но според мен истински оргазъм се изпитва, ако партньорите са отпуснати и добре познават сексуалните си желания. При жената може да се усети в момент, когато конвулсиите на тялото отслабнат, тогава тя вече се предполага, че е изживяла или в този момент изживява оргазма. :smile:

Да бе., като ви знаем как лъжете колкото да мине номера.... не е за говорене направо. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот pavleta » 30 Ное 2016, 13:32

Тука няма рецепти и предписания. Всеки, предполагам, познава добре тялото си и знае какво го предразполага, възбужда, кара да свърши. А оргазъм с оргазъм не си прилича :smile: .
pavleta

Re: Освен наслада, има ли други ползи от оргазмите?

Мнениеот penny » 15 Фев 2017, 16:36

Най-важно е удоволствието, останалите екстри са добре дошли :grin: . За кръвообръщението, за настроението, като добро приспивателно :smile: .
penny

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски