24 Фев 2017, 13:47
Аз гласувам за бирата, че ги разнва повече, виното например повече ги приспива и ги прави по-лениви, а от по-твърдия алкохол не знаеш в кой момент ще отнесат плувката.
09 Мар 2017, 13:53
При жените не се познава, те са такива добри актриси, само можеш да се надяваш, че наистина им е харесало
09 Мар 2017, 16:13
Все се различава, когато действията са по-неконтролируеми има разлика от това, някоя жена да изиграва оргазма си.
08 Юни 2017, 10:35
Да, когато жената е висока на високи токчета изглежда още по-внушителна, но пък не пречи от време навреме да се подчертае женствеността, а и височината не трявба да е наказание. :)
12 Юли 2017, 09:45
donni написа:Защо ще е това усилие да симулираш, като може да се стимулираш и да го получиш наистина...

ПОнякога се "налага" за да погалиш егото на мъжа и да се почувства добре и да не реши, че има някакъв проблем с него. Егото им така бързо се наранява в леглото, че е добре от време на време да ги излъжем. Не става да кажем, че е било голяма тъпня и сме си загубили времето,нали?
26 Юли 2017, 09:51
Не е толкова лесно, но пък аз мисля, че всеки мжое винаги да изпитва удоволствие въпреки оргазма. Ние тук сме свикнали оргазма да ни е цел и това да сложи край на секса, но в родината на Кама сутра оргазмът на чалото на сексуалния акт.
15 Окт 2017, 15:39
Дами, споделете при мастурбация можете ли веднага да изпитате още няколко оргазма като не спирате стимулацията на клитора след първият оргазъм?
15 Окт 2017, 15:43
Дами, споделете при мастурбация можете ли веднага да изпитате още няколко оргазма като не спирате стимулацията на клитора след първият оргазъм?
15 Окт 2017, 15:46
Ами да ти кажа, по мои наблюдения е много неприятно и не бих го направила.
15 Окт 2017, 16:21
Всичко може, най-вече ако е стимулирано от някой друг, което предполагам, че по-точно е въпросът. Аз също изпитвам несигурност след оргазъм и предпочитам кратка почивка. Но в индийския свят, казват, че сексът не трябва да приключва с оргазъм, а да започва така.