Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

24 Фев 2017, 13:47

Аз гласувам за бирата, че ги разнва повече, виното например повече ги приспива и ги прави по-лениви, а от по-твърдия алкохол не знаеш в кой момент ще отнесат плувката. :lol:

Re: Как да познаем истинския оргазъм?

09 Мар 2017, 13:53

При жените не се познава, те са такива добри актриси, само можеш да се надяваш, че наистина им е харесало :mrgreen:

Re: Как да познаем истинския оргазъм?

09 Мар 2017, 16:13

Все се различава, когато действията са по-неконтролируеми има разлика от това, някоя жена да изиграва оргазма си.

Re: Високи токчета – върховен оргазъм!

08 Юни 2017, 10:35

Да, когато жената е висока на високи токчета изглежда още по-внушителна, но пък не пречи от време навреме да се подчертае женствеността, а и височината не трявба да е наказание. :)

Re: Помогнете ми да симулирам оргазъм!

12 Юли 2017, 09:45

donni написа:Защо ще е това усилие да симулираш, като може да се стимулираш и да го получиш наистина... :roll:

ПОнякога се "налага" за да погалиш егото на мъжа и да се почувства добре и да не реши, че има някакъв проблем с него. Егото им така бързо се наранява в леглото, че е добре от време на време да ги излъжем. Не става да кажем, че е било голяма тъпня и сме си загубили времето,нали? :lol:

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

26 Юли 2017, 09:51

Не е толкова лесно, но пък аз мисля, че всеки мжое винаги да изпитва удоволствие въпреки оргазма. Ние тук сме свикнали оргазма да ни е цел и това да сложи край на секса, но в родината на Кама сутра оргазмът на чалото на сексуалния акт. :mrgreen:

Можете ли веднага след първият оргазъм да изпитате още няколко?

15 Окт 2017, 15:39

Дами, споделете при мастурбация можете ли веднага да изпитате още няколко оргазма като не спирате стимулацията на клитора след първият оргазъм?

Можете ли при мастурбиране да изпитате няколко клиторни оргазма един след друг?

15 Окт 2017, 15:43

Дами, споделете при мастурбация можете ли веднага да изпитате още няколко оргазма като не спирате стимулацията на клитора след първият оргазъм?

Re: Можете ли при мастурбиране да изпитате няколко клиторни оргазма един след друг?

15 Окт 2017, 15:46

Ами да ти кажа, по мои наблюдения е много неприятно и не бих го направила. :mrgreen:

Re: Можете ли при мастурбиране да изпитате няколко клиторни оргазма един след друг?

15 Окт 2017, 16:21

Всичко може, най-вече ако е стимулирано от някой друг, което предполагам, че по-точно е въпросът. Аз също изпитвам несигурност след оргазъм и предпочитам кратка почивка. Но в индийския свят, казват, че сексът не трябва да приключва с оргазъм, а да започва така. :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27