да се намърдам аз при дамите хахаайа. Да ви кажа, аз мога да ви кажа кой е бил най-големият комплимент, който съм казвал. Беше преди 18 години. Жена ми ми каза, че е бременна, а аз още си спомянм, че й казах : за мен ще е истинско удоволствие ти да си майка на децата ми. Оженихме се след това. Ако е инала съмнения направо ги унищожих. Още си спомням и оше съм горд. От тогава не мисля, че съм блясвал с голям комплимент ама то кой ли заслужава :)tinkerbell написа:То трябва да се уточни и кой какво разбира под комплимент - дали се визира усещането, след определено действие или пък говорим само за изречени красиви думи в удачен момент.
Локумът написа:да се намърдам аз при дамите хахаайа. Да ви кажа, аз мога да ви кажа кой е бил най-големият комплимент, който съм казвал. Беше преди 18 години. Жена ми ми каза, че е бременна, а аз още си спомянм, че й казах : за мен ще е истинско удоволствие ти да си майка на децата ми. Оженихме се след това. Ако е инала съмнения направо ги унищожих. Още си спомням и оше съм горд. От тогава не мисля, че съм блясвал с голям комплимент ама то кой ли заслужава :)tinkerbell написа:То трябва да се уточни и кой какво разбира под комплимент - дали се визира усещането, след определено действие или пък говорим само за изречени красиви думи в удачен момент.
Локумът написа:да се намърдам аз при дамите хахаайа. Да ви кажа, аз мога да ви кажа кой е бил най-големият комплимент, който съм казвал. Беше преди 18 години. Жена ми ми каза, че е бременна, а аз още си спомянм, че й казах : за мен ще е истинско удоволствие ти да си майка на децата ми. Оженихме се след това. Ако е инала съмнения направо ги унищожих. Още си спомням и оше съм горд. От тогава не мисля, че съм блясвал с голям комплимент ама то кой ли заслужава :)tinkerbell написа:То трябва да се уточни и кой какво разбира под комплимент - дали се визира усещането, след определено действие или пък говорим само за изречени красиви думи в удачен момент.
Malina написа:Най-милото, което съм чувала напоследък беше, когато приятелят ми ми каза, че дори и да имам деца, отново ще ме обича повече. :) Радвам се, че не би ме заменил, беше много мило!
irka написа:Malina написа:Най-милото, което съм чувала напоследък беше, когато приятелят ми ми каза, че дори и да имам деца, отново ще ме обича повече. :) Радвам се, че не би ме заменил, беше много мило!
Ако е имал предвид, че за него няма значение дали ще са от него, наистина си е комплимент.Но ако е имал предвид, че ще те обича повече от вашите деца, горкичките, да не страдат, че баща им не им обръща внимание.
Mon_ton написа:irka написа:Malina написа:Най-милото, което съм чувала напоследък беше, когато приятелят ми ми каза, че дори и да имам деца, отново ще ме обича повече. :) Радвам се, че не би ме заменил, беше много мило!
Ако е имал предвид, че за него няма значение дали ще са от него, наистина си е комплимент.Но ако е имал предвид, че ще те обича повече от вашите деца, горкичките, да не страдат, че баща им не им обръща внимание.
Ти пък тръгна да търсиш под вола теле просто!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта