Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот mix_twix » 11 Фев 2016, 16:47

nefertiti написа:Чак пък срамно, защо да е срамно, ако после е щастлив :cheerleadersmileygirl: То си е някаква процедура просто.
По принци мисля, че нито жените, нито мъжете трябва да изпитват срам от корекции. Не е ли все едно да те е срам, че си ходил да се фризираш :roll:

Е то тва не е същото, колко жени отричат, че са си правили бюста, или че са се подлагали на някакви подмладяващи процедури, нали уж се държи и се твърди, че всички са супер фини и естествено перфектни.
Аватар
mix_twix

Мнениеот annamaria » 12 Фев 2016, 16:05

mix_twix написа:
nefertiti написа:Чак пък срамно, защо да е срамно, ако после е щастлив :cheerleadersmileygirl: То си е някаква процедура просто.
По принци мисля, че нито жените, нито мъжете трябва да изпитват срам от корекции. Не е ли все едно да те е срам, че си ходил да се фризираш :roll:

Е то тва не е същото, колко жени отричат, че са си правили бюста, или че са се подлагали на някакви подмладяващи процедури, нали уж се държи и се твърди, че всички са супер фини и естествено перфектни.

това не може да се скрие. особено силикона,хич. просто не им прави чест на такива жени да казват, че са си техни гърдите. все пак има минимален белег,а и на допир са като балони. :smile:
annamaria

Мнениеот annamaria » 16 Фев 2016, 16:15

само не знам къде изчезна Alexandrina. сложи ли бюст, какво стана не знам. все пак да каже отзиви. сега мернах друга промоция от Скин Системс, бюст плюс до 1000 лева безплатно друга услуга.
annamaria

Мнениеот nefertiti » 17 Фев 2016, 10:35

annamaria написа:само не знам къде изчезна Alexandrina. сложи ли бюст, какво стана не знам. все пак да каже отзиви. сега мернах друга промоция от Скин Системс, бюст плюс до 1000 лева безплатно друга услуга.

Това за бюст увеличаване или бюст намаляване се отнася?
nefertiti

Мнениеот S_Milenska » 17 Фев 2016, 12:01

nefertiti написа:
annamaria написа:само не знам къде изчезна Alexandrina. сложи ли бюст, какво стана не знам. все пак да каже отзиви. сега мернах друга промоция от Скин Системс, бюст плюс до 1000 лева безплатно друга услуга.

Увеличение мисля. :)

А сега да се върна към началоо на темата. С мъжът ми напоследък също се отчуждаваме, няма ги импулсивните целувки, прегръщането, говоренето мило и нежно. Старая се да изглеждам добре, не мисля, че проблемът се крие във външността ми, винаги съм се поддържала. И все пак не знам как да събудя интересът му, по-скоро сякаш е отегчен от еднообразието, а на мен ми се иска малко поне страст.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот nefertiti » 18 Фев 2016, 12:13

S_Milenska написа:
nefertiti написа:

Увеличение мисля. :)

А сега да се върна към началоо на темата. С мъжът ми напоследък също се отчуждаваме, няма ги импулсивните целувки, прегръщането, говоренето мило и нежно. Старая се да изглеждам добре, не мисля, че проблемът се крие във външността ми, винаги съм се поддържала. И все пак не знам как да събудя интересът му, по-скоро сякаш е отегчен от еднообразието, а на мен ми се иска малко поне страст.

Възродете интереса към детайлите в отношенията. Ти дай тон за това –флиртувай, внесете хумор, когато сте само двамата- превърни момента в романтичен, закачлив, някое „случайно“ по-изразено деколте, което няма как да мине забелязано (ако липсват достатъчно данни, ето я на помощ и въпросната промоция на Скин Системс ;))))) , изненади, закачки... Едва ли страстта е изчезнала, просто не е на преден план. Може да имате липса на комуникация по тази тема и всъщност и той да е на тази вълна, но си да мисли, че на този етап от връзката ви, на теб ти се иска да сте по улегнали. Дай му първа някакъв знак, че продължава да е обект на желанията ти, както е било в началото.
nefertiti

Мнениеот m0n4eto » 19 Фев 2016, 15:57

Интересно ми е какво мислят господата тук по въпроса нов бюст за съпругата? Подкрепят ли?
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Локумът » 20 Фев 2016, 21:08

Аз да си кажа, мисля че зависи. Вярно, че си падам по големи гърди, ама някакви излишно надути балони мисля, че по-скоро блазнят идеята за ръчен труд. :mrgreen: тъй че ако се налага може, но и да е съразмеримо с тялото а не смешно и прекалено
Аватар
Локумът

Мнениеот iwoni » 22 Фев 2016, 10:53

И на мен ми е любопитно какво чувстват мъжете, като пипат изкуствени гърди? Дали са като твърди топки? :???:
iwoni

Мнениеот nefertiti » 22 Фев 2016, 14:33

m0n4eto написа:

Интересно ми е какво мислят господата тук по въпроса нов бюст за съпругата? Подкрепят ли?

Локумът написа:Аз да си кажа, мисля че зависи. Вярно, че си падам по големи гърди, ама някакви излишно надути балони мисля, че по-скоро блазнят идеята за ръчен труд. :mrgreen: тъй че ако се налага може, но и да е съразмеримо с тялото а не смешно и прекалено

Е то нов бюст не е задължително да означава поставяне на огромни бомби. Които освен това са и неудобна тежест. Може да е само някакво оформяне, да възстанови изгубения им предишен вид, дори може да е за смаляване, а не за увеличаване. В крайна сметка, красивият бюст е във формата, не в размера.
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски