29 Фев 2016, 12:51
29 Фев 2016, 13:52
tinkerbell написа:Някои хора генетично са си предразположени по-лесно да се поддръжат. Но с ежедневието, което повечето имаме, много пъти не ни остава време за ежедневни грижи и после търсим начин да взимаме бързи мерки. За щастие всички тези професионални грижи вече са достъпни за повече хора.
29 Фев 2016, 18:48
Yarost написа:Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна.
01 Мар 2016, 10:07
m0n4eto написа:Yarost написа:Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна.
бе точно ева мендес си е достатъчно поддържана, че и по анцунг и по каквото си иска да има опашка след нея. анджелина джоли пък нали беше казвала обратното, че вкъщи ходи възможно най-удобно и непретенциозно (предполага се включително анцуг), а нейния мъж е в пъти по-впечатляващ
01 Мар 2016, 10:34
Lollipop написа:m0n4eto написа:Yarost написа:Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна.
бе точно ева мендес си е достатъчно поддържана, че и по анцунг и по каквото си иска да има опашка след нея. анджелина джоли пък нали беше казвала обратното, че вкъщи ходи възможно най-удобно и непретенциозно (предполага се включително анцуг), а нейния мъж е в пъти по-впечатляващ
Нали казват, че не дрехите правят човека. :) Има много жени, които са адски секси в анцуг, въпросът е според мен да няма косми, мазна коса и подобни, а жената да е чиста и спретната, независимо дори ако има и малко повърнато на рамото от бебето. А и държанието е много важно, не забравяйте да се целувате с половинките си. Имам една приятелка, която беше адски учудена, че се целуваме все още с мъжа ми - почти винаги когато минем един покрай друг, когато се посрещаме, когато се изпращаме. :)
01 Мар 2016, 10:41
analizatorka написа:Като се замисля, малко са двойкитесред познатите ми, които се целуват. Уж най-лесното като жест пък все забравяно. Ами то от там се започва, от целувката. Нея като я забравяме какво отношение към другия поддържаме?
01 Мар 2016, 11:57
analizatorka написа:m0n4eto написа:Yarost написа:Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна.
Като се замисля, малко са двойкитесред познатите ми, които се целуват. Уж най-лесното като жест пък все забравяно. Ами то от там се започва, от целувката. Нея като я забравяме какво отношение към другия поддържаме?
01 Мар 2016, 12:51
01 Мар 2016, 12:53
m0n4eto написа:ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли
01 Мар 2016, 16:05