Yarost написа:И двамата да са отговорни всеки да бъде интересен за другия, баланс да има. Как да искаш да си интересна за него, ако той е започнал непрекъснато да ходи по размъкнат анцуг вкъщи, а в началото е ходил с очертаващи мускулчета фланелки :) . Иначе какво, ще трябва да съм си красива и интересна само за собствено удовлетворение ли? Е, не че ще е голяма жертва за мен да се застоявам пред огледалото, но по-добре и той да го има предвид този момент.
Yarost написа::lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?
S_Milenska написа:Yarost написа::lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?
Но пък и жените ако нямаме воля, какво да правим
m0n4eto написа:S_Milenska написа:Yarost написа::lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?
за нас лазерна липосукция.че хем е бърза, хем безболезнена :))
а и жените нали сме уж "слабият пол". така че какво ни вълнуват килограми :)
m0n4eto написа:S_Milenska написа:Yarost написа::lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?
за нас лазерна липосукция.че хем е бърза, хем безболезнена :))
а и жените нали сме уж "слабият пол". така че какво ни вълнуват килограми :)
Локумът написа::rolling: Ето това "оправдание" не го бях чувал, поздравявам те, още една точка за вас, докато ядете шоколад
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта