Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

02 Мар 2016, 20:53

Днес докато водих малкия към лекаря видях една баба. Възрастна, прегърбена, с анцуг, плетена блуза. Но ме впечатли - беше с пръстени и то достаю сребърни и красиви и наистина се замислих, че въпреки годи ите тя се старае са се поддържа. А май така са били нашите баби, красиви у дома, а сега младите сме като бежанци. И съдя и по себе си. Ходя с анцуг, някаква странна блуза, чврвени чорапи и лака ми се е изтъркал леко. Хахаха е но мъжът ми постоянно ме целува и прегръща, така че явно си ме бива. Но наистина ако любимия не те забелязва явно е гадно. :( не знам кое и какво е истината за щастлив брак, дали гърдите, дали секси дрехите, дали вътрешния мир и съблазъм, но определено е работа на жените да поддържат интереса към тях.

07 Мар 2016, 13:02

И двамата да са отговорни всеки да бъде интересен за другия, баланс да има. Как да искаш да си интересна за него, ако той е започнал непрекъснато да ходи по размъкнат анцуг вкъщи, а в началото е ходил с очертаващи мускулчета фланелки :) . Иначе какво, ще трябва да съм си красива и интересна само за собствено удовлетворение ли? Е, не че ще е голяма жертва за мен да се застоявам пред огледалото, но по-добре и той да го има предвид този момент.

07 Мар 2016, 13:45

Каквато и да е тайната, не мисля, че има някаква рецепта. Всяко семейство е различно, всички хора - също. :mrgreen:

07 Мар 2016, 13:50

Yarost написа:И двамата да са отговорни всеки да бъде интересен за другия, баланс да има. Как да искаш да си интересна за него, ако той е започнал непрекъснато да ходи по размъкнат анцуг вкъщи, а в началото е ходил с очертаващи мускулчета фланелки :) . Иначе какво, ще трябва да съм си красива и интересна само за собствено удовлетворение ли? Е, не че ще е голяма жертва за мен да се застоявам пред огледалото, но по-добре и той да го има предвид този момент.

Да, както ставаше дума по-горе, при жената едни устни са лесно постижим детайл, за мъже също има лесни начини за поддръжка.

07 Мар 2016, 14:09

Абе мъжът като смени плочките на корема с глобус е по-трудно да съблазнява, но има доста мъже, които забравят да си мият зъбите да речем и то става.. :front:

08 Мар 2016, 18:42

:lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?

09 Мар 2016, 10:48

Yarost написа::lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?

Но пък и жените ако нямаме воля, какво да правим :mrgreen:

09 Мар 2016, 15:32

S_Milenska написа:
Yarost написа::lol: fawla , ама то на корема май най-бавно свалят. Ако нямат воля, какво да ги правим? На липосукция да ги пратим?

за нас лазерна липосукция.че хем е бърза, хем безболезнена :))
а и жените нали сме уж "слабият пол". така че какво ни вълнуват килограми :)

09 Мар 2016, 16:22

m0n4eto написа:
S_Milenska написа:

:rolling: Ето това "оправдание" не го бях чувал, поздравявам те, още една точка за вас, докато ядете шоколад :rolling:

10 Мар 2016, 10:48

m0n4eto написа:
S_Milenska написа:

Локумът написа::rolling: Ето това "оправдание" не го бях чувал, поздравявам те, още една точка за вас, докато ядете шоколад :rolling:

ми с шоколад,разбира се - нали искате от нас да сме не само хубави, ами и сладки :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 37