Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

Мнениеот fairy » 29 Фев 2016, 16:48

За мен не е проблем да поддържам връзка с бившите си приятели, все пак съм била свързана с тези хора и сега остава и да не им казвам и едно здравей ли? С някои си на здравей, с други си казвате по някоя дума. Винаги може да те загложди гаджето ти като поддържа връзка с бившите си дали няма да стане пак нещо между тях, но колкото по-бързо избиеш тези мисли, толкова по-добре. Не се поддаваш или ще прецакаш всичко.
fairy

Мнениеот Leonora » 29 Фев 2016, 17:42

Поддържам с някои. Когато любовта не е била само краткотрайна страст, но е имало и добро приятелство, не е изключено приятелството да оцелее и след края на връзката.
Аватар
Leonora

Мнениеот analizatorka » 01 Мар 2016, 10:58

Интересно ми когато връзките са базирани на краткотрайна страст, после тези хора защо даже не се поглеждат. Можеш ли да се правиш все едно нищо не е станало? Сексът е много интимно преживяване, виждаш го другия без дрехи, обменяте секрети :mrgreen: и после бам - няма такова нещо, не се забелязваме даже :?: :?: :?:
analizatorka

Мнениеот Lollipop » 01 Мар 2016, 11:09

fairy написа:За мен не е проблем да поддържам връзка с бившите си приятели, все пак съм била свързана с тези хора и сега остава и да не им казвам и едно здравей ли? С някои си на здравей, с други си казвате по някоя дума. Винаги може да те загложди гаджето ти като поддържа връзка с бившите си дали няма да стане пак нещо между тях, но колкото по-бързо избиеш тези мисли, толкова по-добре. Не се поддаваш или ще прецакаш всичко.

Оф, колко познати имам, които дори се правят, че не познават бившите си, за мен това е глупаво. Все пак си делил едно легло с тоя човек и наркая се правите, че никога не сте се виждали, лудост е! :shock:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kremiliya » 01 Мар 2016, 12:26

За мен е невъзможно да поддържам връзка с бившите си гаджета, нито аз мога да го понеса, нито мъжът ми. Не желая той да се среща с неговите предишни приятелки. Вече сме женени от 15 години и все още не мога да се примиря с мисълта, че е имал и други жени. Не го намирам за нормално да нямаш против сегашния ти партньор да се среща с предишни партньори, по-скоро е безумно и глупаво, отколкото смислено и правилно. По този начин не му ли казваш "прати каквото си искаш, не ме интересуваш", а ти самата даваш подобни сигнали,нали?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот roksana » 01 Мар 2016, 13:51

Kremiliya написа:За мен е невъзможно да поддържам връзка с бившите си гаджета, нито аз мога да го понеса, нито мъжът ми. Не желая той да се среща с неговите предишни приятелки. Вече сме женени от 15 години и все още не мога да се примиря с мисълта, че е имал и други жени. Не го намирам за нормално да нямаш против сегашния ти партньор да се среща с предишни партньори, по-скоро е безумно и глупаво, отколкото смислено и правилно. По този начин не му ли казваш "прати каквото си искаш, не ме интересуваш", а ти самата даваш подобни сигнали,нали?

Какво като е имал други жени? Искаш да се роди и росен пресен да ти кацне недокоснат до тебе? Няма как да стане! :mrgreen:
roksana

Мнениеот svetlozara » 01 Мар 2016, 16:09

Kremiliya написа:За мен е невъзможно да поддържам връзка с бившите си гаджета, нито аз мога да го понеса, нито мъжът ми. Не желая той да се среща с неговите предишни приятелки. Вече сме женени от 15 години и все още не мога да се примиря с мисълта, че е имал и други жени. Не го намирам за нормално да нямаш против сегашния ти партньор да се среща с предишни партньори, по-скоро е безумно и глупаво, отколкото смислено и правилно. По този начин не му ли казваш "прати каквото си искаш, не ме интересуваш", а ти самата даваш подобни сигнали,нали?

И на мен не ми харесва идеята, че е целувал други жени и им е казал, че ги обича, направо изнервям се само при мисълта, а да спре да си говори с някоя бивша, да се докосват там, издиявам само като се сетя!!!! :evil: :evil: :evil: След като са минало, трябва да останат минало!
svetlozara

Мнениеот online » 01 Мар 2016, 16:15

svetlozara душицо иди се прегледай, не си нормална със сигурност. Всеки е имал взаимоотношения в миналото си с някои както и аз и мъжа ми и ти и твоят мъж и всички двойки всеки е имал по някое гадже. Или ти искаш недокоснат никога чакал само теб :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Мнениеот svetlozara » 01 Мар 2016, 16:25

online написа:svetlozara душицо иди се прегледай, не си нормална със сигурност. Всеки е имал взаимоотношения в миналото си с някои както и аз и мъжа ми и ти и твоят мъж и всички двойки всеки е имал по някое гадже. Или ти искаш недокоснат никога чакал само теб :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ох, наясно съм, че е имал, обаче пак от вътре ми тъка като видя някоя негова бивша. Иде ми да ѝ оскубя косата, а защо и аз самата не мога да ти отговоря. :lol:
svetlozara

Мнениеот Leonora » 01 Мар 2016, 17:22

analizatorka написа:Интересно ми когато връзките са базирани на краткотрайна страст, после тези хора защо даже не се поглеждат. Можеш ли да се правиш все едно нищо не е станало? Сексът е много интимно преживяване, виждаш го другия без дрехи, обменяте секрети :mrgreen: и после бам - няма такова нещо, не се забелязваме даже :?: :?: :?:

Тела без дрехи далеч че са максимума на понятието "разсъбличане". Интимността в секса далеч не е заради обмяната секретите, интимността се случва в съзнанието. Ако двама души са съумяли да общуват само на физическо ниво, то бързо може да се забрави. Ако са имали по-силна емоционална връзка, тогава нещата могат да тръгнат в различна посока. Поне според мен :)
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси