fairy написа:За мен не е проблем да поддържам връзка с бившите си приятели, все пак съм била свързана с тези хора и сега остава и да не им казвам и едно здравей ли? С някои си на здравей, с други си казвате по някоя дума. Винаги може да те загложди гаджето ти като поддържа връзка с бившите си дали няма да стане пак нещо между тях, но колкото по-бързо избиеш тези мисли, толкова по-добре. Не се поддаваш или ще прецакаш всичко.
Kremiliya написа:За мен е невъзможно да поддържам връзка с бившите си гаджета, нито аз мога да го понеса, нито мъжът ми. Не желая той да се среща с неговите предишни приятелки. Вече сме женени от 15 години и все още не мога да се примиря с мисълта, че е имал и други жени. Не го намирам за нормално да нямаш против сегашния ти партньор да се среща с предишни партньори, по-скоро е безумно и глупаво, отколкото смислено и правилно. По този начин не му ли казваш "прати каквото си искаш, не ме интересуваш", а ти самата даваш подобни сигнали,нали?
Kremiliya написа:За мен е невъзможно да поддържам връзка с бившите си гаджета, нито аз мога да го понеса, нито мъжът ми. Не желая той да се среща с неговите предишни приятелки. Вече сме женени от 15 години и все още не мога да се примиря с мисълта, че е имал и други жени. Не го намирам за нормално да нямаш против сегашния ти партньор да се среща с предишни партньори, по-скоро е безумно и глупаво, отколкото смислено и правилно. По този начин не му ли казваш "прати каквото си искаш, не ме интересуваш", а ти самата даваш подобни сигнали,нали?
online написа:svetlozara душицо иди се прегледай, не си нормална със сигурност. Всеки е имал взаимоотношения в миналото си с някои както и аз и мъжа ми и ти и твоят мъж и всички двойки всеки е имал по някое гадже. Или ти искаш недокоснат никога чакал само теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
analizatorka написа:Интересно ми когато връзките са базирани на краткотрайна страст, после тези хора защо даже не се поглеждат. Можеш ли да се правиш все едно нищо не е станало? Сексът е много интимно преживяване, виждаш го другия без дрехи, обменяте секретии после бам - няма такова нещо, не се забелязваме даже
![]()
![]()
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта