Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

06 Яну 2016, 15:28

Преди няколко дни се срещнахме с едни познати, които не бяхме виждали дълго време. :) Вечерта мина добре, но голяма част от времето момичето мрънкаше и подмяташе към приятеля си, че негови бивши половинки постоянно харесвали техни снимки в социалната мрежа, поздравявали го за празници и прочие. :???:
Зачудих се, какъв е проблемът. Вие самите дали поддържате някаква връзка с бившите си половинки, или дали дори ги имате за приятели в социалните мрежи, а ако го срещните поздравявате ли ги, или се правите на ни лук яли, ни лук мирисали? :mrgreen:
Аз лично, като видя някой бивш винаги си говоря с него, поздравявам го и т.н. Пишем си или се чуваме по телефон за празниците, мъжът ми не е имал нищо против, а и за толкова години, ако му е пречело поне веднъж е щял да го спомене. :roll:
И така, вие поддържате ли контакт с бившите си, сегашните ви партньори ревнуват ли, а и вие самите - как приемате, ако половинката ви си контактува с бившите си изгори? :kisscheek:

Re: Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

06 Яну 2016, 15:40

Не, не поддържам и не бих искала и годеникът ми да поддържа връзка с бивши гаджета. Каквото е било в миналото, там да си стои. А и откъде да знам, че някоя кифла няма да реши да флиртува и т.н.? Не че нямам доверие на моя човек, но не ми се иска да се стига до такива ситуации на ревност и простотии. Това пък да имаш във Фейсбук човек, с когото сте имали връзка, хептен не мога да го разбера. Да си гледате снимки, да си коментирате, да си говорите - това означава да се продължава връзката, макар и по друг начин. Трябва да се скъса и толкоз.

06 Яну 2016, 16:05

И аз съм против, не поддържам връзка с никой от миналото си, то е минало и трябва да остане там. ВРъзките и поддържане на каквито и да е отношения може само да навреди! :!:

06 Яну 2016, 16:36

Чак за поддържане на връзка не мога да кажа, не е като да си пишем или да се чуваме всеки ден, но по празниците се поздравяваме задължително, а когато минаваме през градовете, в които живеем се виждаме задължително.
Последно не се бях срещала с бившия ми 3-4 години, когато отидохме при него, бяхме на път за морето, и нощувахме там - аз мъжа, детето, брат ми, бившето ми гадже и неговата настояща половинка. Изкарахме си много добре, напихме се, посмяхме се, позабавлявахме се, като цяло чисто приятелски.
Не мисля, че има нещо лошо в това, все пак това са човешки отношения, той е бил част от живота ми, а и аз от неговия. Нямам нищо против, ако моят мъж си говори с някоя негова бивша или се вижда с нея. Повече се притеснявам от бъдещите му, отколкото от бившите. :lol: :lol: :lol:
А заради някакъв Лайк във фейсбук да дигна валянка.. по-скоро бих изяла хлебарка. :jumpeveryone:

06 Яну 2016, 17:21

Аз лично не поддържам и няма да ми е приятно, ако и съпругът ми го прави, няма оправдание да се обаждаш по празници или каквото и да е било. Особено пък, ако нямате общи деца, то там вече е проява на глупост да се занимаваш с бившите си!

06 Яну 2016, 18:15

За мен това е абсурдно, никога не бих поддържала връзка с бивше гадже, обидно и тъпо е дори, не може да се поддържа връзка и да се говори с някой, не е необходимо.

06 Яну 2016, 23:04

Да поддържам, да поддържам, колко да поддържам... Не винаги давам обяснения на мъжа ми с кой синпиша или говоря. Е какво хора сме, той ми е бил избор и гсдже и съм го обичала и останалото, защо ттябва след като не сее получила любовта едва ли не да се рсзделяме завинаги? Може да си остане поне приятгелството,какво толкова, но ако мъжът ми поддържа връза с някоя бившс ще ми е много гадно. :mrgreen:

07 Яну 2016, 05:15

Lollipop написа:Да поддържам, да поддържам, колко да поддържам... Не винаги давам обяснения на мъжа ми с кой синпиша или говоря. Е какво хора сме, той ми е бил избор и гсдже и съм го обичала и останалото, защо ттябва след като не сее получила любовта едва ли не да се рсзделяме завинаги? Може да си остане поне приятгелството,какво толкова, но ако мъжът ми поддържа връза с някоя бившс ще ми е много гадно. :mrgreen:

Аз живея на принципа "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти го правят".
Защо ти поддържаш връзка с бившия си, а пък мъжа ти ако го прави би ти било гадно. Ми на него сигурно също ще му стане тъпо ако разбере..
Ако коментара на rabotnata pchela ме изуми. Не разбрах много ясно - били сте на гости на твой бивш приятел с мъжа ти и един от останалите ти бивши? Евала. :smile: Аз съм явно по-консервативна и старомодна и това ми се вижда доста странно. :eek: :shock:

07 Яну 2016, 05:25

Аз съм твърдо против поддържането на такива отношения. Наскоро видях предишния ми приятел, но дори не му се обадих да си поговорим. Направих се, че не съм го видяла. Знам къде работи и понякога като имам път натам 1-2 пъти в годината го засичам. Миналата година си поговорихме за 5 минути и разбрах, че ще има бебе..Във фейсбук отдавна го нямам, така че не знаех какво се случва с него. А и като цяло колото и време да е минало, мисля, че малко или много на човек му става тъпо като гледа снимки на бившите му с новите гаджета, сватби, деца и т.н. И като си припомниш какво е било, а и ако си го обичал този човек...По-добре изобщо да не знаеш какво става с него. Както се казва "Очи, които не се виждат, се забравят". И не виждам никакъв смисъл да си честитим празници и каквото и да е - каквото е било преди, си остава в миналото. Не мисля, че с човек, който си обичал и по една или друга причина сте се разделили, можете да бъдете приятели..
А и със сигурност не бих искала моят приятел да поддържа връзка с бившите си. Аз съм много ревнива. Тази, с която излизаше преди мен, му звънеше от време на време може би 2-3 години след като тръгнахме (вече ходим от 5). Сега май не му звъни вече или поне не знам, дано го е забравила..Но винаги съм се чудила за какво го търси..Надявала се е, че ще ме зареже или просто е така както някои от вас тук са писали - да поддържа връзка с него и да знае какво се случва в живота му. Не знам, аз това не го приемам за нормално и такива обаждания ме притесняват и ме карат да ревнувам..Даже миналата година го бях хванала, че я беше търсил във фейсбук(случайно отворих хронологията на мозила :lol: ) ама не я беше намерил. :lol: :grin: Явно вече не му се обажда и просто е искал да види какво става с нея ако е качила някакви нови снимки..И аз съм го правила, така че не мога да го съдя, но категорично не искам да поддържа отношения с никоя затова и аз не поддържам такива с моите бивши приятели. :wink:

07 Яну 2016, 10:23

rose_92 написа:
Lollipop написа:Да поддържам, да поддържам, колко да поддържам... Не винаги давам обяснения на мъжа ми с кой синпиша или говоря. Е какво хора сме, той ми е бил избор и гсдже и съм го обичала и останалото, защо ттябва след като не сее получила любовта едва ли не да се рсзделяме завинаги? Може да си остане поне приятгелството,какво толкова, но ако мъжът ми поддържа връза с някоя бившс ще ми е много гадно. :mrgreen:

Аз живея на принципа "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти го правят".
Защо ти поддържаш връзка с бившия си, а пък мъжа ти ако го прави би ти било гадно. Ми на него сигурно също ще му стане тъпо ако разбере..
Ако коментара на rabotnata pchela ме изуми. Не разбрах много ясно - били сте на гости на твой бивш приятел с мъжа ти и един от останалите ти бивши? Евала. :smile: Аз съм явно по-консервативна и старомодна и това ми се вижда доста странно. :eek: :shock:

До колкото разбрах - тя, мъжът ѝ, брат ѝ, детето ѝ. Семейството на пчелите. ;) БИли са на гости на бившето ѝ гадже, което си има половинка и тя е била там. :)
Аз лично на това бих се зарадвала. Не поддържам връзка с бившите си, не защото аз не искам, а може би те така са решили, ако се видим на улицата се поздравяваме с едно здравей и толкова. Не виждам нищо лошо, а особено, когато става въпрос да има обиди и какво ли не е просташко. Все пак това е бил човек, който си обичал и сега да се правите на непознати е дори обидно и абсурдно. Никой не казва да се виждате ден през ден на кафета, но да не се поздравите е глупаво. Каква може да е причината за притеснение да поздравиш бившия си? Ще ти налети, ще разбереш, че живее по-щастлив живот от теб, или пък ти ще му се метнеш в панталона на секундата? Опасенията са абсурдни и безсмислени. Все пак това са хора, с които сте имали минало, което е ясно, всеки човек има минало. Няма защо да се страхуваме от него. То по същата логика, може да ограничите половинките си да не говорят с никой - туко виж са обърнали резбата, или са си намерили някоя друга. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5