Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

Мнениеот Andrey » 07 Яну 2016, 12:20

До скоро се поздравявахме и ние, ама на моята гледам, че не й е приятно и се старая да огранича контактите си с тях. Сложно е, защото една от моите бивши сега е приятелка на мой много добър приятел, та няма как да не се засичаме и многократно сме обсъждали въпроса помежду си 4-мата че няма нужда да разваляме отношенията си, заради миналото ни. :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Anka » 07 Яну 2016, 13:51

Нее, не мога да поддържам отношения с бивше гадже и не съм съгласна мое такова да си говори с бившите си
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 07 Яну 2016, 14:31

Не съм съгласна и аз, изобщо нито им се обаждам нито им чувам гласът и съм си мнгоо добре, ако ги видя се правя, че не ги познавам. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот S_Milenska » 07 Яну 2016, 15:07

Andrey написа:До скоро се поздравявахме и ние, ама на моята гледам, че не й е приятно и се старая да огранича контактите си с тях. Сложно е, защото една от моите бивши сега е приятелка на мой много добър приятел, та няма как да не се засичаме и многократно сме обсъждали въпроса помежду си 4-мата че няма нужда да разваляме отношенията си, заради миналото ни. :)

Това е много странно, че и ти го приемаш, че твой приятел е гадже с твоя бивша. Като цяло тези отношения са много сложни и всеки го разбира най-добре за себе си.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 07 Яну 2016, 15:34

Не мога да кажа, че оставаме в приятелски отношения, но поне се поздравяваме по улиците, доста късно се омъжих и връзките ми винаги са били зрели, за да има защо да издребнявам или по някакъв начин да се възмущавам на това, че съм имала връзки по-рано. Няма нищо лошо да поздравиш човека, който ти е бил всичко и да му пожелаеш доброто, вместо само омраза и глупаво държание.
Аватар
Snejna

Мнениеот rose_92 » 07 Яну 2016, 17:28

Snejna написа:Не мога да кажа, че оставаме в приятелски отношения, но поне се поздравяваме по улиците, доста късно се омъжих и връзките ми винаги са били зрели, за да има защо да издребнявам или по някакъв начин да се възмущавам на това, че съм имала връзки по-рано. Няма нищо лошо да поздравиш човека, който ти е бил всичко и да му пожелаеш доброто, вместо само омраза и глупаво държание.

Според мен зависи първо колко време сте били заедно, второ - по какъв начин сте се разделили. Човек, който ме е оставил и ми е разбил сърцето или ми е изневерил, не виждам смисъл защо да говоря с него и да му желая най-доброто... :???:
rose_92

Мнениеот Lollipop » 08 Яну 2016, 10:25

rose_92 написа:
Lollipop написа:Да поддържам, да поддържам, колко да поддържам... Не винаги давам обяснения на мъжа ми с кой синпиша или говоря. Е какво хора сме, той ми е бил избор и гсдже и съм го обичала и останалото, защо ттябва след като не сее получила любовта едва ли не да се рсзделяме завинаги? Може да си остане поне приятгелството,какво толкова, но ако мъжът ми поддържа връза с някоя бившс ще ми е много гадно. :mrgreen:

Аз живея на принципа "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти го правят".
Защо ти поддържаш връзка с бившия си, а пък мъжа ти ако го прави би ти било гадно. Ми на него сигурно също ще му стане тъпо ако разбере..

Така, първо да се извиня за шльокавицата, писах от таблета и явно не съм се справила. :oops: :oops: :oops:
Та, като цяло не поддържам кой знае колко огромни връзки с тях, общо взето сме на едно здравей - здрасти и толкова. Отгоре отгоре си казваме по нещо, но просто нямам вяра в предишните избори на мъжа ми, все с едни повлекани е бил, дето се носят за тях градски легенди, иначе ако е с някое нормално момиче нямам против. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Локумът » 08 Яну 2016, 18:15

Аз да си призная, не съм се срещал с мнооо бивши гаджета, да не кажа хич. Общо взето жена ми ми е гадже от гимназията още, та от преди това, как да не подравявам.. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот Blazy » 10 Яну 2016, 04:34

Аз изгарям без остатък и след като си преболедувам раздялата просто не изпитвам нужда да се интересувам от живота на бившите си (поне не повече, отколкото на останалите ми просто познати). Приятели сме във facebook, когато се видим на улицата се спираме и си говорим, но не се търсим по поводи и без поводи.

Съпругът ми също си говори, когато се срещнем на улицата с негови бивши и това не ме дразни. Но има една бивша.... първия път когато се срещнахме и не знаеше коя съм направо му се нахвърли, после му се обаждаше да му споделя разни неща които й се случват, сега му се обажда само по всички празници.

В началото много се дразнех, но той ми споделя, а и при условие, че тя е инициаторът на конатктите...
Според мен просто не е изживяла любовта си към него и иска да го има под някаква форма в живота си, пък било и само като приятел.
Blazy

Мнениеот Pipilota » 10 Яну 2016, 08:15

Blazy написа:Аз изгарям без остатък и след като си преболедувам раздялата просто не изпитвам нужда да се интересувам от живота на бившите си (поне не повече, отколкото на останалите ми просто познати). Приятели сме във facebook, когато се видим на улицата се спираме и си говорим, но не се търсим по поводи и без поводи.

Съпругът ми също си говори, когато се срещнем на улицата с негови бивши и това не ме дразни. Но има една бивша.... първия път когато се срещнахме и не знаеше коя съм направо му се нахвърли, после му се обаждаше да му споделя разни неща които й се случват, сега му се обажда само по всички празници.

В началото много се дразнех, но той ми споделя, а и при условие, че тя е инициаторът на конатктите...
Според мен просто не е изживяла любовта си към него и иска да го има под някаква форма в живота си, пък било и само като приятел.

Да като цяло мисля в темата става въпрос точно за такива връзки - като едно здравей, като едно обаждане/писане на смс по празниците и нищо повече. Не срещи по кафета и ежедневно изпяване какво ви се случва в живота. :) Но за мен лично е много странно, ако видя някой бивш и да се направя, че не го познавам.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси