Andrey написа:До скоро се поздравявахме и ние, ама на моята гледам, че не й е приятно и се старая да огранича контактите си с тях. Сложно е, защото една от моите бивши сега е приятелка на мой много добър приятел, та няма как да не се засичаме и многократно сме обсъждали въпроса помежду си 4-мата че няма нужда да разваляме отношенията си, заради миналото ни. :)
Snejna написа:Не мога да кажа, че оставаме в приятелски отношения, но поне се поздравяваме по улиците, доста късно се омъжих и връзките ми винаги са били зрели, за да има защо да издребнявам или по някакъв начин да се възмущавам на това, че съм имала връзки по-рано. Няма нищо лошо да поздравиш човека, който ти е бил всичко и да му пожелаеш доброто, вместо само омраза и глупаво държание.
rose_92 написа:Lollipop написа:Да поддържам, да поддържам, колко да поддържам... Не винаги давам обяснения на мъжа ми с кой синпиша или говоря. Е какво хора сме, той ми е бил избор и гсдже и съм го обичала и останалото, защо ттябва след като не сее получила любовта едва ли не да се рсзделяме завинаги? Може да си остане поне приятгелството,какво толкова, но ако мъжът ми поддържа връза с някоя бившс ще ми е много гадно.
Аз живея на принципа "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти го правят".
Защо ти поддържаш връзка с бившия си, а пък мъжа ти ако го прави би ти било гадно. Ми на него сигурно също ще му стане тъпо ако разбере..
Blazy написа:Аз изгарям без остатък и след като си преболедувам раздялата просто не изпитвам нужда да се интересувам от живота на бившите си (поне не повече, отколкото на останалите ми просто познати). Приятели сме във facebook, когато се видим на улицата се спираме и си говорим, но не се търсим по поводи и без поводи.
Съпругът ми също си говори, когато се срещнем на улицата с негови бивши и това не ме дразни. Но има една бивша.... първия път когато се срещнахме и не знаеше коя съм направо му се нахвърли, после му се обаждаше да му споделя разни неща които й се случват, сега му се обажда само по всички празници.
В началото много се дразнех, но той ми споделя, а и при условие, че тя е инициаторът на конатктите...
Според мен просто не е изживяла любовта си към него и иска да го има под някаква форма в живота си, пък било и само като приятел.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта