Най-оригиналният подарък за 8-ми март - съвети и идеи

Re: Най-оригиналният подарък за 8-ми март - съвети и идеи

Мнениеот penelopa » 02 Мар 2016, 11:26

По ми е мил подаръка на детето - шарена, нарисувана от него картичка, с мъничките все още симпатични правописни грешки :grin: . Не робувам на празници. Ако чакам само тогава да се сетят, че съм жена, значи не съм го показвала през другото време.
penelopa

Мнениеот dani111 » 02 Мар 2016, 11:31

rabotnata pchela написа:Малеее, то милото дете трябва цяла година да спестява пари, че да купи подарък на майка си от тоя сайт. :mrgreen:
За деня на мама смятам, че една хубава закуска в леглото, целувка, дори картичка, нещо скромно комбинирано с таткото за около 20 лева стига. :) Добра идея са портфейли, спа процедури, масаж, ваучер за магазин. Все пак е важно да се покаже уважението и любовта от мама, а не да се оръсват мъжете като за последно. Вярно , че има много девойки, въртиопашки, които празнуват, но това е просто каприз, в който глупавите мъже им угаждат, тогава тоя сайт с подаръци по 300 лева върши работа.

Сега, съгласна съм с теб, че не е необходимо оръсване, но ако добре си разгледал/а щеше да видиш, че има и доста готини неща на прилична сума като например това http://banana.bg/podaraci/13486-obici-piramida-sapphire, то за 3 лв рози си е смешно ...да не говорим, че ако се подари портфейл и то хубав ще се изръси поне 50 лв, спа процедура под 20-30 лв няма...масажа същата история, дай конкретен източник, ако може да погледна тези процедури, че да взема и аз да си поръчам, поне ще се поглезя, ако евтино, но продължавам да смятам, че след като 8 март е празник на ЖЕНАТА, е необходимо да бъде почетен съв запомнящ се подарък, а не евтини джунджурийки. :smile:
dani111

Мнениеот tinkerbell » 02 Мар 2016, 11:39

8 март е ден на жената, но аз го възприемам първо като ден на майката, така че съм съгласна с Работната пчела, че е хубаво да се поглези мама с нещо, което да си е само за нея, така че масажа и спато са много добри идеи. Дори ако за тях трябва да се комбинираме за общ подарък с брат ми, за да е нещо над 20 лв:)
Или ако знаем, какво отдавна иска, а все не остава време да си купи и знаем, че ще я зарадва. Същото важи и за подарък на баба. Аз винаги към такива неща се ориентирам.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Mon_ton » 02 Мар 2016, 12:07

Аз също винаги съм го приемала повече като празник на МАЙКАТА, а не на жената. Винаги ми е било неудобно да получавам цветя и поздрави на 8 март, за първа година се чувствам готова да отбележа този ден, защото за първи път съм мама на 8 март! :mrgreen: Бих се радвала на хубав и чувствен подарък, не държа да е скъпо. :) Разбира се, според възможностите, но ако мъжът ми даде голяма сума ще го убия, предпочитам да мине с картичка и цвете. По-важна е емоцията, а не да покажем колко сме щедри.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот dani111 » 02 Мар 2016, 12:09

Mon_ton написа:Аз също винаги съм го приемала повече като празник на МАЙКАТА, а не на жената. Винаги ми е било неудобно да получавам цветя и поздрави на 8 март, за първа година се чувствам готова да отбележа този ден, защото за първи път съм мама на 8 март! :mrgreen: Бих се радвала на хубав и чувствен подарък, не държа да е скъпо. :) Разбира се, според възможностите, но ако мъжът ми даде голяма сума ще го убия, предпочитам да мине с картичка и цвете. По-важна е емоцията, а не да покажем колко сме щедри.

Честито! :razz: Ами ако пък реши да ти подари нещо скъпо, ще му се разсърдиш ли? :grin:
dani111

Мнениеот Mon_ton » 02 Мар 2016, 12:28

dani111 написа:
Mon_ton написа:Аз също винаги съм го приемала повече като празник на МАЙКАТА, а не на жената. Винаги ми е било неудобно да получавам цветя и поздрави на 8 март, за първа година се чувствам готова да отбележа този ден, защото за първи път съм мама на 8 март! :mrgreen: Бих се радвала на хубав и чувствен подарък, не държа да е скъпо. :) Разбира се, според възможностите, но ако мъжът ми даде голяма сума ще го убия, предпочитам да мине с картичка и цвете. По-важна е емоцията, а не да покажем колко сме щедри.

Честито! :razz: Ами ако пък реши да ти подари нещо скъпо, ще му се разсърдиш ли? :grin:

Направо ще го убия, не да му се разсърдя. Разбира се, че ще се разсърдя. :) Все пак вече не мислим само за себе си, нито всеки има личен бюджет, нито живеем на гърба на родителите си!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот dani111 » 02 Мар 2016, 12:31

Mon_ton написа:
dani111 написа:

Направо ще го убия, не да му се разсърдя. Разбира се, че ще се разсърдя. :) Все пак вече не мислим само за себе си, нито всеки има личен бюджет, нито живеем на гърба на родителите си!

Разбирам.
dani111

Мнениеот Anka » 02 Мар 2016, 12:55

Какво пък толкова! :mrgreen: Трябва да е помислил за деня на жената! Най-малкото един хубав букет и романтична вечеря е задължителна. :mrgreen:
Аватар
Anka

Мнениеот dani111 » 02 Мар 2016, 13:36

Anka написа:Какво пък толкова! :mrgreen: Трябва да е помислил за деня на жената! Най-малкото един хубав букет и романтична вечеря е задължителна. :mrgreen:

Без това не може :lol:
dani111

Мнениеот Yarost » 02 Мар 2016, 14:27

Anka написа:Какво пък толкова! :mrgreen: Трябва да е помислил за деня на жената! Най-малкото един хубав букет и романтична вечеря е задължителна. :mrgreen:

Това не беше ли за Свети Валентин? :lol:
Или това е основата и от там нататък следва същинския подарък :wink:
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски