rabotnata pchela написа:Малеее, то милото дете трябва цяла година да спестява пари, че да купи подарък на майка си от тоя сайт.![]()
За деня на мама смятам, че една хубава закуска в леглото, целувка, дори картичка, нещо скромно комбинирано с таткото за около 20 лева стига. :) Добра идея са портфейли, спа процедури, масаж, ваучер за магазин. Все пак е важно да се покаже уважението и любовта от мама, а не да се оръсват мъжете като за последно. Вярно , че има много девойки, въртиопашки, които празнуват, но това е просто каприз, в който глупавите мъже им угаждат, тогава тоя сайт с подаръци по 300 лева върши работа.
Mon_ton написа:Аз също винаги съм го приемала повече като празник на МАЙКАТА, а не на жената. Винаги ми е било неудобно да получавам цветя и поздрави на 8 март, за първа година се чувствам готова да отбележа този ден, защото за първи път съм мама на 8 март!Бих се радвала на хубав и чувствен подарък, не държа да е скъпо. :) Разбира се, според възможностите, но ако мъжът ми даде голяма сума ще го убия, предпочитам да мине с картичка и цвете. По-важна е емоцията, а не да покажем колко сме щедри.
dani111 написа:Mon_ton написа:Аз също винаги съм го приемала повече като празник на МАЙКАТА, а не на жената. Винаги ми е било неудобно да получавам цветя и поздрави на 8 март, за първа година се чувствам готова да отбележа този ден, защото за първи път съм мама на 8 март!Бих се радвала на хубав и чувствен подарък, не държа да е скъпо. :) Разбира се, според възможностите, но ако мъжът ми даде голяма сума ще го убия, предпочитам да мине с картичка и цвете. По-важна е емоцията, а не да покажем колко сме щедри.
Честито!Ами ако пък реши да ти подари нещо скъпо, ще му се разсърдиш ли?
Mon_ton написа:dani111 написа:Mon_ton написа:Аз също винаги съм го приемала повече като празник на МАЙКАТА, а не на жената. Винаги ми е било неудобно да получавам цветя и поздрави на 8 март, за първа година се чувствам готова да отбележа този ден, защото за първи път съм мама на 8 март!Бих се радвала на хубав и чувствен подарък, не държа да е скъпо. :) Разбира се, според възможностите, но ако мъжът ми даде голяма сума ще го убия, предпочитам да мине с картичка и цвете. По-важна е емоцията, а не да покажем колко сме щедри.
Честито!Ами ако пък реши да ти подари нещо скъпо, ще му се разсърдиш ли?
Направо ще го убия, не да му се разсърдя. Разбира се, че ще се разсърдя. :) Все пак вече не мислим само за себе си, нито всеки има личен бюджет, нито живеем на гърба на родителите си!
Anka написа:Какво пък толкова!Трябва да е помислил за деня на жената! Най-малкото един хубав букет и романтична вечеря е задължителна.
Anka написа:Какво пък толкова!Трябва да е помислил за деня на жената! Най-малкото един хубав букет и романтична вечеря е задължителна.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта