Пролетен детокс - пречистване на организма

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Пролетта е най - добрият сезон за промяна

Мнениеот analizatorka » 01 Мар 2016, 10:53

На припек не е лошо! :grin: Гледаш другите се щурат насам-натам, да им се чудиш на акъла къде са се разбързали, а ти лежерно и спокойно се протягаш и се отдаваш на пролетния уморо-мързел. :mrgreen:
Какво да правиш - искаш, но не можеш да мръднеш заради обзелата те летаргия и ти е само до спорт.
analizatorka

Мнениеот Kremiliya » 01 Мар 2016, 12:15

analizatorka написа:На припек не е лошо! :grin: Гледаш другите се щурат насам-натам, да им се чудиш на акъла къде са се разбързали, а ти лежерно и спокойно се протягаш и се отдаваш на пролетния уморо-мързел. :mrgreen:
Какво да правиш - искаш, но не можеш да мръднеш заради обзелата те летаргия и ти е само до спорт.

Е ти като искаш да си търсиш оправдания, разбира се, че ще си намериш. Зависи как гледаш на нещата, аз също предпочитам да мързелувам, а и си ми и личи, че повечко си лежа, но това не означава, че е правилно и нищо не оправдава глупостта ми. :roll:
Затова не смятам, че е редно да се оправдават и останалите, а и мен самата, че ги мързи, какво като има малко слънце?! Приеми го като зараждането на живота, а не като начин да легнеш и по цял ден да не мърдаш. Надали си правиш услуга, независимо колко обаятелно го описваш. :mrgreen:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Gold » 02 Мар 2016, 15:28

silver933 написа:
tinkerbell написа:Зависи и от промяната, която се предприема. Ако е пролетно почистване, очевидно пролетта е удачния сезон :lol: Но за повечето неща, едва ли сезона е отправната точка. Ако чакаме пролетта да ни мотивира за належащите промени, значи да ги отлагаме излишно...

Не съм съгласен, не се ли чувстваш по-енергично през пролетта? Изпълнена с повече желание да направиш каквото и да е било. При мен поне е така, зимата имам желание да се прибера и да се навра под одеалото, но напролет и лятото нещата са различни, имам повече енергия и повече желание за работа и за каквото и да е било. Не казвам излишно да отлагаш, но вътрешното ми чувство сякаш не е нараснало преди да дойде подходящи момент, който идва точно когато се изпълня с енергия и добро чувство. :)

Чувствам се енергично, когато желанието ми за нещо назрее. Понякога би могло да е от външен фактор (дори пролетта), но много пъти не. Промяната тръгва отвътре, не отвън. За това и не мисля, че пролетта е удачния момент, та е един от удачните. Но удачен е всеки.
Gold

Мнениеот Malina » 02 Мар 2016, 16:13

Зависи най-вече за какво става въпрос, според мен. :mrgreen: Ако е някаква промяна в работата надали има сезон, но ако е желанието да си възродиш духа и тялото, то слънцето със сигурност помага да се почувства душевността ти по-добре.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Gold » 24 Мар 2016, 18:06

От няколко дни е пролет, значи е открит сезона за промените - разкажете сега, вие какви промени направихте? :neener:
Gold

Мнениеот mamina » 25 Мар 2016, 11:13

Gold написа:От няколко дни е пролет, значи е открит сезона за промените - разкажете сега, вие какви промени направихте? :neener:

Освен че минах на по-тънки и леки дрехи, не се сещам :mrgreen: .
mamina

Мнениеот Leonora » 28 Мар 2016, 14:45

Заех се с присаждане на част от стайните растения :grin:
Аватар
Leonora

Мнениеот Kremiliya » 28 Мар 2016, 16:15

Leonora написа:Заех се с присаждане на част от стайните растения :grin:
хехех супер! Много обичам да се занимавам с пресаждане на цветя ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот zagrijena » 30 Мар 2016, 14:39

И аз имам 3-4 за пресаждане, тази събота и неделя мисля да им се отдам :grin: .
zagrijena

Мнениеот Monika_Spasova » 30 Мар 2016, 17:22

За нещастие, или за щастие, аз нямам нито едно цвете у нас. :) ЛИпсва ми сякаш, но това пресаждане, местене по саксии и прочие хич не мис е занимава. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси