Elica написа:ще гледам като застреляна, ако от мен зависи нечий живот, за съжаление, едно, че не знам, друго, че ме е страх много.
rabotnata pchela написа:Elica написа:ще гледам като застреляна, ако от мен зависи нечий живот, за съжаление, едно, че не знам, друго, че ме е страх много.
да, страшно е и мен много ме е страх да не попадна в такава ситуация. Определено тогава се искат спокойни и правилни действия, които аз не мога да гарантирам за себе си.
Pipilota написа:Е по-добре да не се разбира, честно да ви кажа. И аз се притеснявам много, все пак ако се замисли, от никъде не сме получили информация или не сме научени как да даваме спешна помощ.
magda написа:Pipilota написа:Е по-добре да не се разбира, честно да ви кажа. И аз се притеснявам много, все пак ако се замисли, от никъде не сме получили информация или не сме научени как да даваме спешна помощ.
Всеки шофьор би трябвало да знае, а за тези, които не сме, разчитаме на тези, които са минали курс
rabotnata pchela написа:Да, май наистина вече БЧК-то не е такова, каквото е било преди време и хората са повръщали и припадали там. Сега е далеч по-човешко, явно са видели лошия ефект върху хората. :) Мъжът ми беше на бчк преди седмица и каза, че няма такива извращения.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта