от DanZ » 07 Мар 2016, 13:12
Здравейте!
При мен проблемът е следния:
Пред 2 дни ми се появи обрив само по корема и гърдите. Изглежда по-скоро като петънца с диаметър 2-6 mm, не сърби, не боли, не е равномерно разпределен. На 27 години съм. Нямам други проблеми с кожата. Не зная, дали е от значение и дали има връзка, но преди обрива бях със синузит, и след него се получи едно последователно подуване на лимфни възли първо в областта зад ухото, и след това под мишницата - и двата изчезнаха за около ден. Като лекарства съм пила само Ибупром синус.
Иначе се чувствам отлично, не съм отпаднала.
Забелязах, че червенината се засилва при загряване, изпотяване, вземане на по-топъл душ, и избледнява след време. Не забелязвам да се разпространява, и е предимно в областите, където евентуално се потя повече - между гърдите, страничната част на корема. Тренирам във фитнес 3-4 пъти седмично - до сега не съм имала обрив, по време и след тренировка, не съм яла или пила нещо ново, подозрително, нямам нови дрехи и перилните препарати и козметиката са едни и същи :) . Пия бромокриптин, но го пия от години и до сега не съм имала проблеми с него. От вчера пия Геритамин, а обрива третирам със спрей Алое Вера с билки - от него като, че ли избледняват.
Предстоят ми доста изпити и имам много работа, или иначе казано - стресът е на ниво и съм преди цикъл - ако е от значение.
Извинете ме за дългия e-mail, но не знам кое е важно, и кое не.
Ще се радвам, ако имате възможност да ми отговорите!
Предварително благодаря!
С уважение!