12 Яну 2016, 11:40
Silviq Ivanova написа:Благодаря ви, д-р Тодева за бързия отговор!
Проблема ни е, че едното заболяване е за кожен лекар, а другото за съдов хирург. Кожния лекар казва едно- "еризипела е овладян, вижте вените", после съдовия друго-"вените не са добре, защото еризипела не е изликуван". Ходили сме на много лекари, всеки различно казва. Нови лекарства, всеки казва, че е за предходния, но тъй като той не си е свършил работата ще назначи свое лечение. Това е ужасно, нямаме никаква сигурнсот и спокойствие, че правим необходимото.
Първия лекар я лекува с -Амоксигард и дипрогента- 7дни
Сега съдовия и изписа Оспен за 10дни и друго за мазане.
На своя глава търсим Ретарпен от чужбина защото в БГ не е доставя, което е безобразие, но кое не е....
Въпроса към вас ми е, ако намерин Ретарпен, може ли да го бием веднага след като свърши курса с Оспен. Притеснява ме да не се получи предозиране на пеницилин
12 Яну 2016, 12:52
12 Яну 2016, 12:57
Silviq Ivanova написа:Отново ви Благодаря!
Последен въпрост съвсем информативно. Тъй като не намерихме Ретарпен, намерихме от Ромъния аналог , но при него пише 1 200 000, а не 2 400 000 както е при Ретарпен, тогава какво се прави?
23 Яну 2016, 21:21
02 Фев 2016, 13:34
dessislava.nn написа:Здравейте,този път ви пиша отностно един проблем на кожата на очите, на двата клепача на очите на едно и също място ми излезна нещо като пъпчица (не мога да го определя) на едното око ще ви приложа снимка,за да добиете представа,на него е по ясно изразено,но на другото е почти незабележимо. Наистина не знам какво е и дали да го намажа с нещо. На снимката съм с грим за повод, но ясно личеше и за това реших да го снимам, иначе избягвам да слагам грим след като се появи.https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A68481
08 Фев 2016, 13:12
11 Фев 2016, 17:48
Антоанета1 написа:Здравейте.
След изгаряне втора степен и леко заздравяване на раната сложих и сок от алое върху нея за по бързо заздравяване и евентуално отстраняване на белег но се появиха ситни пъпчици с бистра течност, които се пукат от самосебе си и се размножават. Какво да правя, че да ги отстраня ефективно и как да премахна евентуалните белези от изгореното? В момента мажа раната с Дермодрил по указание на фармацевт, но видим резултат още няма.
28 Фев 2016, 16:17
29 Фев 2016, 21:19
01 Мар 2016, 12:31
petya88 написа:Добър ден имам много сериозен проблем на ръката ми излязоха бели пъпки които после се пукат и се получава малта л'ора много боли и сърби бях ПРИ трима лекари и никой не знае какво е и как да се излекува прилагам и снимка много си моля ако можете деа ми помогнете снимка монете да видите в фейсбук на името Петя ионел