Помощ! Не знам как да почивам!

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Помощ! Не знам как да почивам!

Мнениеот Jully » 08 Сеп 2015, 13:47

Напоследък и аз се чувствам така, сякаш като влезна у нас и се затварям в кухнята и се почва едно готвене, чистене, прахосмукачка и не знам си какво.. кошмарно е просто!
Аватар
Jully

Мнениеот roksana » 05 Фев 2016, 14:09

Чистенето няма да избяга, къщната работа никога не свършва, затова си налагаш да не мислиш какво да сготвиш, какво да изчистиш, седни погледай някой филм и ли почети книжка. Току-виж ти се доспало и си отнесла плувката :grin: Един ден да изкараш така, няма да е изгубен :grin:
roksana

Мнениеот Snejna » 08 Мар 2016, 12:35

roksana написа:Чистенето няма да избяга, къщната работа никога не свършва, затова си налагаш да не мислиш какво да сготвиш, какво да изчистиш, седни погледай някой филм и ли почети книжка. Току-виж ти се доспало и си отнесла плувката :grin: Един ден да изкараш така, няма да е изгубен :grin:

Оф, не ми се получава. Легна и само като видя какво има оставено, където не му е мястото и ми иде да скоча и все си казвам и ей това да направя и онова и то стават 200 неща и пак докато се усетя деня минал. Поне като ходим на почивки се научих да не съм толкова педантична и да не мисля за неоправените легла. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот Malina » 08 Мар 2016, 15:27

Snejna написа:
roksana написа:Чистенето няма да избяга, къщната работа никога не свършва, затова си налагаш да не мислиш какво да сготвиш, какво да изчистиш, седни погледай някой филм и ли почети книжка. Току-виж ти се доспало и си отнесла плувката :grin: Един ден да изкараш така, няма да е изгубен :grin:

Оф, не ми се получава. Легна и само като видя какво има оставено, където не му е мястото и ми иде да скоча и все си казвам и ей това да направя и онова и то стават 200 неща и пак докато се усетя деня минал. Поне като ходим на почивки се научих да не съм толкова педантична и да не мисля за неоправените легла. :mrgreen:

Снежи, не ти е лесно, много жени не можеш с кран да ги вдигнеш да свършат нещо, а ти си готова едвали не да не спиш, за да подреждаш къщата.. :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот pavleta » 04 Май 2016, 16:35

Не трябва да робуваме на домакинските задължения. Нито ще свършат, нито пък светът ще се продъни, ако ги отложим с една вечер или един ден. Има къде по-важни и привлекателни неща, че да са ни те в главата. Никой няма да умре от глад, ако не сготвиш една вечер, можеш пък да обърнеш повече внимание на детето си или мъжа си :wink: .
pavleta

Предишна

Назад към Хоби и развлечения