Смешни вицове - тема за смях и забава

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Смехът - начин за разтоварване

Мнениеот roksana » 10 Мар 2016, 14:57

Благородно завиждам на хората, които са вечно усмихнати и умеят да се радват на хубавите неща в живота.
roksana

Мнениеот Malina » 10 Мар 2016, 15:27

roksana написа:Благородно завиждам на хората, които са вечно усмихнати и умеят да се радват на хубавите неща в живота.

Даима хора, които почти никога не можеш да ги видиш в лошо настроение или да са без усмивка, и аз се радавм на такива хора. В градината имаме (аз все я споменавам, но там срещам много хора), та имаме една жена, която е вечно усмихната, строга е и справедлива, детето и е това, което получава най-много внимание, говори с него като с голям човек, учи го да гледа с усмивка на живота, въпреки неговата голяма емоционалност. :) Хубаво е да виждаш такива хора, които вечно са усмихнати и не "цепят басма на никой" :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Tinki » 15 Мар 2016, 14:57

roksana написа:Благородно завиждам на хората, които са вечно усмихнати и умеят да се радват на хубавите неща в живота.

Това си е до лична философия и нагласа към живота.
Tinki

Мнениеот kauda » 15 Мар 2016, 16:40

Malina написа:

Даима хора, които почти никога не можеш да ги видиш в лошо настроение или да са без усмивка, и аз се радавм на такива хора. В градината имаме (аз все я споменавам, но там срещам много хора), та имаме една жена, която е вечно усмихната, строга е и справедлива, детето и е това, което получава най-много внимание, говори с него като с голям човек, учи го да гледа с усмивка на живота, въпреки неговата голяма емоционалност. :) Хубаво е да виждаш такива хора, които вечно са усмихнати и не "цепят басма на никой" :)

Май са рядкост, все виждаме нацупени хора, изнервени и уморени!
Аватар
kauda

Мнениеот mamina » 22 Мар 2016, 10:40

Човек не се усеща, как изглежда отстрани. Някой като ми каже много си намръщена, чак тогава се усещам, че наистина е така, а може да нямам голям повод да ми е криво. Май трябва да се научим да си слагаме усмивката, както си слагаме дрехите. :grin:
mamina

Мнениеот Elica » 23 Мар 2016, 15:27

Не всеки може да си сложи усмивката, има хора, които рядко виждаме усмихнати, дори и когато се шегуват или се смеят покрай тях не реагират и не се включват. Не харесвам подобни хора. :front:
Аватар
Elica

Мнениеот klara » 24 Мар 2016, 13:53

Като ми е тежко, изгледам някоя комедия и смехът малко ме поотпуска. :grin:
klara

Мнениеот kauda » 22 Апр 2016, 14:41

Elica написа:Не всеки може да си сложи усмивката, има хора, които рядко виждаме усмихнати, дори и когато се шегуват или се смеят покрай тях не реагират и не се включват. Не харесвам подобни хора. :front:

Смехът е най-естественото и хубаво нещо, което имаме. :) Наистина е неприятно да се срещаш само със сериозни хора. :) Всичко е по-хубаво, когато се случва с усмивка. :)
Аватар
kauda

Мнениеот Lollipop » 20 Май 2016, 10:19

Не ми е лесно да съм на място, където никой не се смее, много е потискащо. Не знам тези хора, които са толкова сериозни, те самите как се чувстват добре, като постоянно са със затворени усти. :) Никой не казва нон стоп да се блее, но поне малко свежест да има, но НЕ! :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Leonora » 11 Юли 2016, 10:48

Lollipop И къде са тези толкова сериозни хора? Не знам какъв човек трябва да си, че да няма повод да се засмееш или поне усмихнеш няколко пъти на ден, ако ще и заради забавна мисъл.
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения