Как отпращате нахалните гости?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как отпращате нахалните гости?

Мнениеот Andrey » 27 Ное 2015, 13:23

Е ако имам дете и някой дойде у нас и забрави да си ходи , набързо ще ги отпратя и янам да е много културно, все пак трябва да се съобразяват.
Аватар
Andrey

Мнениеот Ginger » 27 Ное 2015, 14:04

Andrey написа:Е ако имам дете и някой дойде у нас и забрави да си ходи , набързо ще ги отпратя и янам да е много културно, все пак трябва да се съобразяват.

Да бе, не мога и аз да търпя нахалници, какво означава това... то не е нещо, което да им се налага, то си е чиста доза простотия!
Ginger

Мнениеот Andrey » 22 Дек 2015, 13:15

Не че не обичам да ми идват гости, просто не обичам ако са някои досадници и забравят да си ходят :) аз усещам сякаш ирония в гласа ти..
Аватар
Andrey

Мнениеот Rali_hr » 22 Дек 2015, 16:13

Гледайте да не каните такива нахалници, с тях се виждайте навън, а не у дома. ;)_ Или вие им ходете на гости.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Локумът » 22 Дек 2015, 16:41

Rali_hr написа:Гледайте да не каните такива нахалници, с тях се виждайте навън, а не у дома. ;)_ Или вие им ходете на гости.

То най-добре е срещите като цяло да се организират навън. :) Има бая неприятни типове, имаме едни такъв познат, дето като дойде унас се забравя, то лошо няма - пич е, ама някой път не става. Тогава половината домучадие отива дас и ляга и той се сеща, че е време да си ходи.
Аватар
Локумът

Мнениеот lini_leni » 22 Дек 2015, 17:38

Локумът написа:
Rali_hr написа:Гледайте да не каните такива нахалници, с тях се виждайте навън, а не у дома. ;)_ Или вие им ходете на гости.

То най-добре е срещите като цяло да се организират навън. :) Има бая неприятни типове, имаме едни такъв познат, дето като дойде унас се забравя, то лошо няма - пич е, ама някой път не става. Тогава половината домучадие отива дас и ляга и той се сеща, че е време да си ходи.

Да де, ама знаеш, че има и такива дето те вижда, че заспиваш прав, ама и той не отстъпва да си ходи - виси и приказва :evil: :evil: :evil: :evil:
lini_leni

Мнениеот fawla » 10 Мар 2016, 16:58

Хахах наистина ги има такива, дето не се усещат, че е крайно време да се разкарат! Помня у нас беше дошъл баща ми и няква нова жена в живота му, ние с гаджето ми толкова бяхме апатични към тях, че почни не им говорихме, но те имаха наглостта да стоят до доста късно!
Аватар
fawla

Мнениеот mamina » 10 Мар 2016, 17:46

Слава Богу, не съм имала такива случаи. Пък и не обичам да каня гости вкъщи, много ме затормозява - готвене, чистене, да се правиш на домакиня......
mamina

Мнениеот Pipilota » 10 Мар 2016, 18:11

mamina написа:Слава Богу, не съм имала такива случаи. Пък и не обичам да каня гости вкъщи, много ме затормозява - готвене, чистене, да се правиш на домакиня......

Е значи нямаш достатъчно близки хора, аз обичам да си каня гости у дома, доставя ми удоволствие ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот zagrijena » 11 Мар 2016, 11:21

Защо да ги отпращам? Да остават да спят и готово. :grin:
zagrijena

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси