Как отпращате нахалните гости?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как отпращате нахалните гости?

Мнениеот maminka » 18 Окт 2015, 17:08

Pipilota написа:На нас рядко ни иидват гости, затова им се радваме винаги много, но се случва да има моменти, в които се надявам да си тръгнат, но не! :) Те си стоят и лафът си върви и става наистина тегаво за домакина. :lol: Общо взето нищо не правя, стоя и чакам да си тръгнат. Ако ми се спи твърде много им казвам, че си лягам, или започвам да раздигам празните чинии от масата, да се сещат, че купона свърши. Също като да пуснеш лампите в дискотека, на всички е ясно, че партито е към своя край. :lol:

Абе те ако са достатъчно... нахални :D и от това няма да разберат... затова е добре да познаваш пиянството на приятелите си, да знаеш кои можеш да каниш и кои - не, в този вариант само ще си лягаш, когато си искаш и то без да има някой в къщата ти :lol:
maminka

Мнениеот silver933 » 19 Окт 2015, 11:57

Хм, май не са ми идвали такива нахални гости. Обикновено жената си ляга, но след това аз си плащам, че съм стоял до късно с гостите и съм спал след това. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Andrey » 19 Окт 2015, 12:11

Е да няма да ти се разсърдят, ако им кажеш, че е време да си отиват? Казваш им в прав текст, че е време да спите и толкова.
Аватар
Andrey

Мнениеот bojo_kolev » 19 Окт 2015, 13:06

Ама защо каните гости, като знаете, че на следващия ден трябва да ставате за работа или по някаква друга причина... а щом ви се е доспало, то или не ви е забавно или сте си пийнали не както трябва!
bojo_kolev

Мнениеот Yarost » 19 Окт 2015, 14:40

ааа не! и аз ги обичам ей такива досадници. то бива бива гости,ама след като си усетила,че прекаляват промени нещата. има разлика от гости до гости. така че тези спокойно можеш да ги сложиш в графата ''виждане навън''. тоест на пица,на кръчма, на кафе,нещо ей такова.но е много важно мъжот ти също да е на твоето мнение, а не да се скарате заради тях. ;)
Yarost

Мнениеот Pipilota » 19 Окт 2015, 15:00

Идеята за срещи навън е супер, така хем не се лишавате от срещите с тях, които са ви приятни, хем от друга страна не е нужно да им стоиш докато се наканят да си ходят.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Грохот » 19 Окт 2015, 15:41

Мда и аз предпочитам да се срещаме навън с приятели. Приятно е, когато сме в нас или в друга приятелка, но да зная, че ще си остана там да спя или тя при мен.
Грохот

Мнениеот galya.33 » 20 Окт 2015, 23:22

Аз лично мразя да ми идват гости точно защото цапат и седят до късно и сервирам и готвя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ............... ако се случи някой да дойде у дома значи ми е много близък. Обаче на всеки се случва да забрави да си тръгне особено при положение и че аз си лягам рано (към 10-11 ч. да речем :lol: ) Тогава започвам да се прозявам почти непрестанно и се извинявам на няколко пъти, а след това се оправдавам с изморителния ми ден ама не им казвам да си ходят....... май това не е върха на любезността, но го правя по-дискретно от колкото звучи :D :D :D
Аватар
galya.33

Мнениеот Pipilota » 21 Окт 2015, 08:49

Грохот написа:Мда и аз предпочитам да се срещаме навън с приятели. Приятно е, когато сме в нас или в друга приятелка, но да зная, че ще си остана там да спя или тя при мен.

За младоците е по-лесно и аз колко съм спала при приятелки и при приятели. Но сега не върви да ида на купон и да остана да спя там и да зарежа моя с двамата :lol: Както и той не си позволява да нощува извън къщи. Също ще е странно ако цяло семейство остане да спи у нас, най-малкото трябва ги слагам по земята да спят. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот qwerryyy » 11 Ное 2015, 12:35

Pipilota написа:
Грохот написа:Мда и аз предпочитам да се срещаме навън с приятели. Приятно е, когато сме в нас или в друга приятелка, но да зная, че ще си остана там да спя или тя при мен.

За младоците е по-лесно и аз колко съм спала при приятелки и при приятели. Но сега не върви да ида на купон и да остана да спя там и да зарежа моя с двамата :lol: Както и той не си позволява да нощува извън къщи. Също ще е странно ако цяло семейство остане да спи у нас, най-малкото трябва ги слагам по земята да спят. :roll:

С годините много неща се променят, факт. И не става да се спи където заварим. :mrgreen:
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси