Как отпращате нахалните гости?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Как отпращате нахалните гости?

Мнениеот Ваня Стойчева » 16 Окт 2015, 14:57

Имаме едни познати, с които се виждаме често, като цяло са много приятни хора, но имат един недостатък и това е, че много често забравят да си отидат. Не сме първа младост и не ми харесва да стоя будна цяла нощ, защото са ни дошли приятели на гости. :roll: Скоро се виждам как ще съм ей така на масата:

howtobaddinnerguestlg1.jpg
howtobaddinnerguestlg1.jpg (31.47 KiB) Прегледано 1561 пъти

докато те се забавляват. Не ми е удобно да ги гоня, но и не знам как да ги отпращам по-деликатно? Вие как постъпвате с нахалните гости, които не се сещат да си отидат? :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Как отпращате нахалните гости?

Мнениеот Bambaa » 16 Окт 2015, 15:41

Аз като ги зная какви са въобще не се събираме вкъщи, предпочитам да сме си навън, ако държа да стоя будна и ако нямам какво да правя спешно на следващия ден не ми пречи, но ако сме се вкъщи, а искам да си легна, просто ги извеждам на дискотека или някакъв бар и си тръгвам след половин час! :lol: Другият вариант, ако са ми по-близки ги оставям вкъщи, апък ако държат да си отидат им давам ключ и да се оправят! ;)
Аватар
Bambaa

Мнениеот Lisica » 16 Окт 2015, 15:50

Е, на по 50 години хора, не мисля, че си оставят приятелите и си лягат. ;) Ванче, пробвай да им кажеш, че не се чувстваш добре и искаш да си легнеш, като култуурно им кажеш, че мъжът ти ще ги изпрати! :lol:
Аватар
Lisica

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Окт 2015, 16:19

Ванче, казвай им директно че си изморена и че ти се спи. Какво им любезничиш, вие като отидете у тях се съмнявам, че стоите до сутринта, нали?
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот qwerryyy » 16 Окт 2015, 17:08

Monika_Spasova написа:Ванче, казвай им директно че си изморена и че ти се спи. Какво им любезничиш, вие като отидете у тях се съмнявам, че стоите до сутринта, нали?

Кани ги по-рано на гости и им казвай "Елате към 6, за да не стоим до много късно" :mrgreen:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот viking » 16 Окт 2015, 17:16

Monika_Spasova написа:Ванче, казвай им директно че си изморена и че ти се спи. Какво им любезничиш, вие като отидете у тях се съмнявам, че стоите до сутринта, нали?

то обикновено на купонджиите, не им правят такива неща впечатление, а точно обратното, мрънкат като искаш да си ходиш да си легнеш при жената, при положение, че забавата за теб е свършила
viking

Мнениеот kalinka-kuku » 16 Окт 2015, 17:19

Ваня, остави се на течението. След като сте толкова близки спокойно ги осатви да се забавляват и си лягай, а ако мъжът ти иска да те придружи им дай ключ. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот borkova » 18 Окт 2015, 14:22

marsu написа:Ваня, остави се на течението. След като сте толкова близки спокойно ги осатви да се забавляват и си лягай, а ако мъжът ти иска да те придружи им дай ключ. :mrgreen:

Съгласна съм и аз така правя с моите приятелки, те след 3-тата чаша вино забравят да си тръгнат, но аз не ги и пришпорвам!
borkova

Мнениеот mimeto90 » 18 Окт 2015, 16:01

Все повече започнах да намразвам да идват гости точно по тази причина или ще останат или ще изцапат дотолкова, че още на следващия ден да трябва старателно да чистя, общо взето и е ангажимент, да си вземете нещо за хапване е едно, а друго е да ги каниш, да им готвиш и подобни
mimeto90

Мнениеот Pipilota » 18 Окт 2015, 16:15

На нас рядко ни иидват гости, затова им се радваме винаги много, но се случва да има моменти, в които се надявам да си тръгнат, но не! :) Те си стоят и лафът си върви и става наистина тегаво за домакина. :lol: Общо взето нищо не правя, стоя и чакам да си тръгнат. Ако ми се спи твърде много им казвам, че си лягам, или започвам да раздигам празните чинии от масата, да се сещат, че купона свърши. Също като да пуснеш лампите в дискотека, на всички е ясно, че партито е към своя край. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси