Разбирате ли се със съседите по въпросите за етажната собственост?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Разбирате ли се със съседите по въпросите за етажната собственост?

Мнениеот Lisandra » 08 Мар 2016, 18:28

Pipilota написа:Всякакви глупости може да се измислят от комшиите. Нашите вчера разбрах, че 4 човека обзавели таваните, само те имат ключ, а би следвало да са разпределени между целия блок, та освен, че обзавели горе, ами си и свързали ток от общия електромер и се топлят. :) Имало някои, които дори си пуснали към апартаментите... :roll:

Е това вече минава всякакви граници. :evil: И какво правят там, цъкат карти или нещо друго...
Идеята на qwerryyy, наемането на професионален домоуправител да стане задължително е страхотна. Да вземем анкета да направим!!!
Lisandra

Мнениеот Gorica23 » 09 Мар 2016, 14:05

Pacienti написа:Gorice, помагай, това ли са хората? Във фейсбук намерих тази страница, но само името съвпада!!!
https://web.facebook.com/obrazcov.bg

Ами ето ти линк към сайта им, като гледам са едни и същи, телефона съвпада, ама най - добре се обади.
http://obrazcov.bg/
Gorica23

Мнениеот Jully » 09 Мар 2016, 16:34

Няма в сайта обявени цени, явно за всяко място са различни цените. :roll: Може би се събразяват с платежоспособността на региона.
Аватар
Jully

Мнениеот Gold » 09 Мар 2016, 18:13

Jully, има цени.В раздела домашен домоуправител виждам различни пакети с цени.
Gold

Мнениеот Rali_hr » 10 Мар 2016, 13:59

Gold написа:Jully, има цени.В раздела домашен домоуправител виждам различни пакети с цени.

Би ли пратила линк, аз намерих само едно 4.99 в пакета на домоуправителя но без подробни пакети с цени.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Neven498 » 10 Мар 2016, 18:51

Чета описанието на пакета домоуправител. Харесва ми това, че имат добре застъпена и юридическа част. Нали това е което все ни куца, точно когато има несъбрани такси от невъзнамеряващи и да го правят комшии или почнат да ни удрят с разни необясними изравнителни сметки, дето не са за нашия блок.
Аватар
Neven498

Мнениеот nefertiti » 11 Мар 2016, 16:47

Neven498 написа:Чета описанието на пакета домоуправител. Харесва ми това, че имат добре застъпена и юридическа част. Нали това е което все ни куца, точно когато има несъбрани такси от невъзнамеряващи и да го правят комшии или почнат да ни удрят с разни необясними изравнителни сметки, дето не са за нашия блок.

Тамън и като за случая при Pipilota. Иначе как биха си събрали парите за откраднатия ток, ако не е по съдебен ред.
nefertiti

Мнениеот Lollipop » 11 Мар 2016, 16:50

На мен също ми харесва идеята, но сумите са непосилни за нашия град, няма как да се дават повече от 10 лева на месец.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 11 Мар 2016, 17:09

nefertiti написа:
Neven498 написа:Чета описанието на пакета домоуправител. Харесва ми това, че имат добре застъпена и юридическа част. Нали това е което все ни куца, точно когато има несъбрани такси от невъзнамеряващи и да го правят комшии или почнат да ни удрят с разни необясними изравнителни сметки, дето не са за нашия блок.

Тамън и като за случая при Pipilota. Иначе как биха си събрали парите за откраднатия ток, ако не е по съдебен ред.

То надали ще може да се докаже нещо, след като си свалят кабелите или друго... :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Lisandra » 14 Мар 2016, 18:39

Kaya написа:
nefertiti написа:

То надали ще може да се докаже нещо, след като си свалят кабелите или друго... :roll:

Да го документират, сега и с телефоните може да снимаме, и свидетели да съберат, защото и домоуправител да наемат, той също ще има нужда от документи.
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси