Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Поддържате ли връзка с бившите си половинки?

Мнениеот asdddwww » 01 Мар 2016, 17:40

Leonora написа:
analizatorka написа:Интересно ми когато връзките са базирани на краткотрайна страст, после тези хора защо даже не се поглеждат. Можеш ли да се правиш все едно нищо не е станало? Сексът е много интимно преживяване, виждаш го другия без дрехи, обменяте секрети :mrgreen: и после бам - няма такова нещо, не се забелязваме даже :?: :?: :?:

Тела без дрехи далеч че са максимума на понятието "разсъбличане". Интимността в секса далеч не е заради обмяната секретите, интимността се случва в съзнанието. Ако двама души са съумяли да общуват само на физическо ниво, то бързо може да се забрави. Ако са имали по-силна емоционална връзка, тогава нещата могат да тръгнат в различна посока. Поне според мен :)

Не са ли точно тези, които са със силната емоционална връзка тези, които после се забравят и не се поглеждат. По-скоро когато съм имал секс за една вечер после се поздравяваме и си говорим, но ако съм имал връзка, половината после се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. :pistoldouble:
Аватар
asdddwww

Мнениеот mamina » 01 Мар 2016, 17:56

Имах петгодишна връзка, много силна любов. Няма да изпадам в подробности защо се разделихме, но сякаш отрязахме с нож - нито се чуваме вече, нито се виждаме. Сякаш нищо не е останло от тази голяма любов. Бога ми не мога да си го обясня, сякаш прегоряхме. Не винаги можеш да обясниш нещо и по-добре някои неща да не се ровят.
mamina

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 01:57

Kremiliya написа:За мен е невъзможно да поддържам връзка с бившите си гаджета, нито аз мога да го понеса, нито мъжът ми. Не желая той да се среща с неговите предишни приятелки. Вече сме женени от 15 години и все още не мога да се примиря с мисълта, че е имал и други жени. Не го намирам за нормално да нямаш против сегашния ти партньор да се среща с предишни партньори, по-скоро е безумно и глупаво, отколкото смислено и правилно. По този начин не му ли казваш "прати каквото си искаш, не ме интересуваш", а ти самата даваш подобни сигнали,нали?

И аз съм на същото мнение. :lol: Аз да си призная даже изпитвам ревност от жените, с които знам, че е бил някога преди много години. :smile: И в никакъв случай не желая нито да ги вижда някъде някога, нито да си говори с тях. Много съм ревнива.
rose_92

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Мар 2016, 10:59

Ех, ама какви сте. Какво толкова, всеки е имал минало, защо трябва да се правим, че не се познаваме. За мен е най-голямата тъпотия да почнеш да обиждаш половинката си бившата, ама в крайна сметка е бил част от живота ти и си го обичал този човек. За мен е неприятно, ако някой говори лоши неща за бившите ми, това е бил моя избор и аз съм станала такъв човек благодарение и на преживявания с тях. Какво толкова, че ще се виждаме, че ще си пишем по някой рев или, че ще си харесаме някоя снимка. Това е част от живота. А и така или иначе с времето хората се отчуждават, никой не говори да се поддържат отношения като това да си пишете всеки ден, да се чувате по 10 пъти по телефона и през ден да сте заедно. Тук става въпрос да имаш уважение към половинката си и към самия себе си, защото ако обиждаш избора на сърцето ти и го наричаш боклук, то ти явно заслужаваш само боклуци. ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот pravilno » 12 Мар 2016, 11:22

rabotnata pchela написа:Ех, ама какви сте. Какво толкова, всеки е имал минало, защо трябва да се правим, че не се познаваме. За мен е най-голямата тъпотия да почнеш да обиждаш половинката си бившата, ама в крайна сметка е бил част от живота ти и си го обичал този човек. За мен е неприятно, ако някой говори лоши неща за бившите ми, това е бил моя избор и аз съм станала такъв човек благодарение и на преживявания с тях. Какво толкова, че ще се виждаме, че ще си пишем по някой рев или, че ще си харесаме някоя снимка. Това е част от живота. А и така или иначе с времето хората се отчуждават, никой не говори да се поддържат отношения като това да си пишете всеки ден, да се чувате по 10 пъти по телефона и през ден да сте заедно. Тук става въпрос да имаш уважение към половинката си и към самия себе си, защото ако обиждаш избора на сърцето ти и го наричаш боклук, то ти явно заслужаваш само боклуци. ;)

Аз съм на същото мнение, макар че някои хора си ги мислел за едни , а те се оказват други. Това не означава, че като си бил с тях заслужаваш само боклуци.
pravilno

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 16:33

rabotnata pchela написа:Ех, ама какви сте. Какво толкова, всеки е имал минало, защо трябва да се правим, че не се познаваме. За мен е най-голямата тъпотия да почнеш да обиждаш половинката си бившата, ама в крайна сметка е бил част от живота ти и си го обичал този човек. За мен е неприятно, ако някой говори лоши неща за бившите ми, това е бил моя избор и аз съм станала такъв човек благодарение и на преживявания с тях. Какво толкова, че ще се виждаме, че ще си пишем по някой рев или, че ще си харесаме някоя снимка. Това е част от живота. А и така или иначе с времето хората се отчуждават, никой не говори да се поддържат отношения като това да си пишете всеки ден, да се чувате по 10 пъти по телефона и през ден да сте заедно. Тук става въпрос да имаш уважение към половинката си и към самия себе си, защото ако обиждаш избора на сърцето ти и го наричаш боклук, то ти явно заслужаваш само боклуци. ;)

Пак казвам - зависи как е приключила връзката, колко време сте били заедно, дали са ти изневерили и дали са се държали лошо с теб. Ти явно си късметлийка и си попадала все на свестни мъже, но не всички са така. Аз не мисля, че човек, който се е подиграл с теб и е постъпил лошо, наранил те е, заслужава дори и здравей да му кажеш...
rose_92

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Мар 2016, 20:52

Да, ако е изнервеил е едно, но в много случаи просто не се е получило и се почват едни квалификации, и двете сте прави, не че сте ми искали мнението. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Kremiliya » 14 Мар 2016, 13:01

Monika_Spasova написа:Да, ако е изнервеил е едно, но в много случаи просто не се е получило и се почват едни квалификации, и двете сте прави, не че сте ми искали мнението. :mrgreen:

Е то се подразбира, че щом е бивша, значи е винаги потенциално заподозряна за да стане отново настояща или да вземе да си преосмисли чувствата и да му се хвърли на врата, така че бившите колкото по-далеч, толкова по-добре! Нямат работа в едни бъдещи или настоящи отношения, така е правилно.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Andrey » 14 Мар 2016, 13:30

Чак да се влизат в такива определеня, че като била преди гадже и ся ще стане, все пак вие мислите ли така за себе си, дали ще тръгнете да преследвате бившите си гаджета, само защото сте жени, или вие сте уникално единствени и не сте като останалите/ :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот mamina » 14 Мар 2016, 13:49

Andrey написа:Чак да се влизат в такива определеня, че като била преди гадже и ся ще стане, все пак вие мислите ли така за себе си, дали ще тръгнете да преследвате бившите си гаджета, само защото сте жени, или вие сте уникално единствени и не сте като останалите/ :lol:

Има всякакви образи, човек не знае какво ще му прещрака. Искали да се разделят, пък като се разделят изведнъж се оказва, че не е така както са си го представяли и току-виж почнали да тичат пак подир тебе. Ситуации всякакви.
mamina

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси