chicco написа:Добър ден ! Имам кафеникаво петно на гърба, бихте ли ми казали на какво се дължи и как може да се махне ?
Изпращам ви снимка на емайла .
Iren написа:Здравейте д-р Тодева. Моят проблем е следният : Когато бях по-малка ,бях пълничка с дебели краченца.В следствие на протриване от вътрешната страна на бедрата ми се появиха тъмни петна и кожата е сякаш нацепена и суха. Не знам какво да правя, чувствам се неудобно и не ми е приятно с тези петна. Чудя се какво да използвам ,за да умекотя кожата и петната да избелеят? Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакъв съвет .
Dr Violina Todeva написа:chicco написа:Добър ден ! Имам кафеникаво петно на гърба, бихте ли ми казали на какво се дължи и как може да се махне ?
Здравейте!
За съжаление не мога да Ви отговоря само от снимката! Трябва да се направи преглед!
С уважение,
д-р Тодева
chicco написа:Dr Violina Todeva написа:chicco написа:Добър ден ! Имам кафеникаво петно на гърба, бихте ли ми казали на какво се дължи и как може да се махне ?
Здравейте!
За съжаление не мога да Ви отговоря само от снимката! Трябва да се направи преглед!
С уважение,
д-р Тодева
Непременно ще посетя лекар , но дали е нещо опасно ?
oceanair написа:Dr Violina Todeva
Здравейте пратих ви две снимки току що ,ако може да отговорите на мейла или тук какво мислите за жълтия цвят на ръцете.
oceanair написа:не нямам сърбежи и др,неща но ръцете са ми яко жълти от доста време.
месеци и не съм ял моркови :)
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта