иван иванов написа:Здравей, аз намерих продукта в един сайт и беше на изгодна цена. Поръчах си го и съм много доволен.
Здравей, как се казва сайтът? Защото и аз имам проблем с достойнството от доста време вече.

иван иванов написа:Здравей, аз намерих продукта в един сайт и беше на изгодна цена. Поръчах си го и съм много доволен.
GeorgiStoyanov написа:иван иванов написа:Здравей, аз намерих продукта в един сайт и беше на изгодна цена. Поръчах си го и съм много доволен.
Здравей, как се казва сайтът? Защото и аз имам проблем с достойнството от доста време вече.
иван иванов написа:GeorgiStoyanov написа:иван иванов написа:Здравей, аз намерих продукта в един сайт и беше на изгодна цена. Поръчах си го и съм много доволен.
Здравей, сайта от който го поръчах вече не е наличен продукта.... има подобен
GeorgiStoyanov написа:Е хубаво де, препоръчай ми някакъв продукт.. Айде, че съм на зор, бе брат, от 89 не съм вдигал самолета
nefertiti написа:Момчета, това вече го имаше поствано из темите по друг повод, но и тук ще е по-полезно. Тези хапчета с магия ли ги правят? То ако има за пенис, ще има и за гърди и за бразилско дупе. А ако има за уголемяване, що да няма и за намаляване - но на паласки, двойни брадички... Далеч по-реалистично за резултат ми се виждат методите от типа на тези с намесата https://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html, които са си медицинска процедура с резултат. Хапчета за потентност- да, но за уголемяване ми е трудно да повярвам
Tinki написа:nefertiti написа:Момчета, това вече го имаше поствано из темите по друг повод, но и тук ще е по-полезно. Тези хапчета с магия ли ги правят? То ако има за пенис, ще има и за гърди и за бразилско дупе. А ако има за уголемяване, що да няма и за намаляване - но на паласки, двойни брадички... Далеч по-реалистично за резултат ми се виждат методите от типа на тези с намесата https://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html, които са си медицинска процедура с резултат. Хапчета за потентност- да, но за уголемяване ми е трудно да повярвам
До колкото знам, хирургичното удължаване било общо взето лека процедура и добавя 4-5 см. А при хапчетата какво е положението, те какво постигат?
silver933 написа:Tinki написа:nefertiti написа:Момчета, това вече го имаше поствано из темите по друг повод, но и тук ще е по-полезно. Тези хапчета с магия ли ги правят? То ако има за пенис, ще има и за гърди и за бразилско дупе. А ако има за уголемяване, що да няма и за намаляване - но на паласки, двойни брадички... Далеч по-реалистично за резултат ми се виждат методите от типа на тези с намесата https://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html, които са си медицинска процедура с резултат. Хапчета за потентност- да, но за уголемяване ми е трудно да повярвам
До колкото знам, хирургичното удължаване било общо взето лека процедура и добавя 4-5 см. А при хапчетата какво е положението, те какво постигат?
Нищо не се получава. Има няколко метода за упражнения, които да увеличат пениса, които пак са добре да се използват. :) Но с хапчетата няма как да стане, все едно да ти порасна нова ръка.
Още от Framar.bg
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта