Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: По какъв начин бихте уголемили пениса си?

11 Сеп 2015, 10:32

кора-бия написа:Тея дето опъват разни неща с малкия си приятел винаги са ме изумявали! :shock:

Еми... щом така си мислиш :)) Няма нищо лошо, помага :)

Re: Капсули за уголемяване на пениса

25 Окт 2015, 16:24

rabotnata pchela написа:На някои просто не им е пуснато от небето! :D За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите :)

А и не е толкова необходимо, разбира се по-приятно е, но и с по-малко може да се получи голяма забава :)

12 Ное 2015, 11:15

То въпросът не е да откачаш като го уголемяваш, ами да си помогнеш да порасне и да радваш повече дами. Лошо няма, триковете работят, пък ти каквото искаш тва прЪй :)

12 Ное 2015, 12:25

Локумът написа:То въпросът не е да откачаш като го уголемяваш, ами да си помогнеш да порасне и да радваш повече дами. Лошо няма, триковете работят, пък ти каквото искаш тва прЪй :)

Смяташ, че триковете за уголемяване работят?!?! Всъщност може и да е възможно, но при някои патологични случаи...

16 Ное 2015, 14:57

Mon_ton написа:
rabotnata pchela написа:На някои просто не им е пуснато от небето! :D За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите :)

А и не е толкова необходимо, разбира се по-приятно е, но и с по-малко може да се получи голяма забава :)

Така е, аз съм имала такива партньори по нищо не отстъпват, даже тогава ми е било едни от най-добрите пъти. :) Може би заради по-голямото старание, знам ли :)

23 Ное 2015, 18:09

Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен.. :roll: Случвало ли ви се е да бъдете с някой с твърде голям размер?

24 Ное 2015, 12:36

Pipilota написа:Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен.. :roll: Случвало ли ви се е да бъдете с някой с твърде голям размер?

Голямата ми любов се оказа такъв, естествено нямаше как да зная, но пък не можех и да се оплача... а за толкова години - още по-малко :inlove:

24 Ное 2015, 14:22

draga.mihova написа:
Pipilota написа:Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен.. :roll: Случвало ли ви се е да бъдете с някой с твърде голям размер?

Голямата ми любов се оказа такъв, естествено нямаше как да зная, но пък не можех и да се оплача... а за толкова години - още по-малко :inlove:

А така, ама от онези, дето ги дават по филмите и им е огромен? :shock:

24 Ное 2015, 14:30

Не смятам, че бих могла да се оплача, не съм виждала патологии нито в едната, нито в другата крайност, но да ви кажа май и не искам, както аз съм "нормална" в това отношение, така се радвам, че и партньора ми също е такъв :wink:

24 Ное 2015, 15:31

И аз си мисля, че по-добре е да са нормални размерите, отколкото да е някакъв огромен, или съвсем малък. Все пак трябва да има удоволствие, а не притеснения през цялото време.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24