Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
11 Сеп 2015, 10:32
кора-бия написа:Тея дето опъват разни неща с малкия си приятел винаги са ме изумявали!

Еми... щом така си мислиш

) Няма нищо лошо, помага
25 Окт 2015, 16:24
rabotnata pchela написа:На някои просто не им е пуснато от небето!

За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите

А и не е толкова необходимо, разбира се по-приятно е, но и с по-малко може да се получи голяма забава
12 Ное 2015, 11:15
То въпросът не е да откачаш като го уголемяваш, ами да си помогнеш да порасне и да радваш повече дами. Лошо няма, триковете работят, пък ти каквото искаш тва прЪй :)
12 Ное 2015, 12:25
Локумът написа:То въпросът не е да откачаш като го уголемяваш, ами да си помогнеш да порасне и да радваш повече дами. Лошо няма, триковете работят, пък ти каквото искаш тва прЪй :)
Смяташ, че триковете за уголемяване работят?!?! Всъщност може и да е възможно, но при някои патологични случаи...
16 Ное 2015, 14:57
Mon_ton написа:rabotnata pchela написа:На някои просто не им е пуснато от небето! :D За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите :)
А и не е толкова необходимо, разбира се по-приятно е, но и с по-малко може да се получи голяма забава :)
Така е, аз съм имала такива партньори по нищо не отстъпват, даже тогава ми е било едни от най-добрите пъти. :) Може би заради по-голямото старание, знам ли :)
23 Ное 2015, 18:09
Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен..

Случвало ли ви се е да бъдете с някой с твърде голям размер?
24 Ное 2015, 12:36
Pipilota написа:Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен..

Голямата ми любов се оказа такъв, естествено нямаше как да зная, но пък не можех и да се оплача... а за толкова години - още по-малко
24 Ное 2015, 14:22
draga.mihova написа:Pipilota написа:Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен..

Голямата ми любов се оказа такъв, естествено нямаше как да зная, но пък не можех и да се оплача... а за толкова години - още по-малко

А така, ама от онези, дето ги дават по филмите и им е огромен?
24 Ное 2015, 14:30
Не смятам, че бих могла да се оплача, не съм виждала патологии нито в едната, нито в другата крайност, но да ви кажа май и не искам, както аз съм "нормална" в това отношение, така се радвам, че и партньора ми също е такъв
24 Ное 2015, 15:31
И аз си мисля, че по-добре е да са нормални размерите, отколкото да е някакъв огромен, или съвсем малък. Все пак трябва да има удоволствие, а не притеснения през цялото време.