Винаги ли сте спокойни докато се храните, а каква е обстановката около вас?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Винаги ли сте спокойни докато се храните, а каква е обстановката около вас?

Мнениеот Rali_hr » 18 Мар 2016, 17:59

Определено е добре да се храните на спокойно и на тихо, но не се получава така всеки път, да не кажа никой път, Винаги говорим, все някой става, телевизора работи, обсъждаме нещо, направо сме лудница. А някой път дори не сядаме заедно на масата, всеки яде където намери за добре. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 21 Мар 2016, 14:54

Аз в това отношение съм минала всякакви граници :grin: . Толкова бавно ям, че моите хора не могат да ме изтърпяват. Ако сме си вкъщи, няма проблем - те се изнизват и аз си оставам сама да си дъвча :grin: . Обаче ако сме някъде навън, атаките към мен са неспирни :mrgreen: . Това е положението, какво да направя? Още от дете съм си така.
klara

Мнениеот Yunona » 21 Мар 2016, 15:44

Когато съм сама, обикновено чета, докато се храня.
Но това е много лош навик и винаги съм учила децата си да не правят така :grin:
На вечеря предпочитаме да си говорим, не обичаме телевизията и рядко гледаме - ако е нещо, което специално искаме да видим. Имаме си и правило - ако на някого му звънне телефонът, вдига след вечеря. Няма нещо, което не може да изчака малко, а ние по цял ден сме всеки със своите си задачи и вечерята е единственото време, когато можем да се съберем всички заедно.
Yunona

Мнениеот Mon_ton » 21 Мар 2016, 15:58

Yunona написа:Когато съм сама, обикновено чета, докато се храня.
Но това е много лош навик и винаги съм учила децата си да не правят така :grin:
На вечеря предпочитаме да си говорим, не обичаме телевизията и рядко гледаме - ако е нещо, което специално искаме да видим. Имаме си и правило - ако на някого му звънне телефонът, вдига след вечеря. Няма нещо, което не може да изчака малко, а ние по цял ден сме всеки със своите си задачи и вечерята е единственото време, когато можем да се съберем всички заедно.

Звучи супер! Аз обикновено, докато ям съм с телефона, все нещо да видя, все нещо да прочета. Мъжът гледа новини, малката обикновено или спи или до нас лежи и мрънка за нещо. :lol: Изобщо не мога да кажа, че се храним качествено в това отношение.
Аватар
Mon_ton

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети