Burborino написа:По скоро не... храня се на пуснат телевизор от две години насам (преди това няколко години нямахме тв).
Гледах едно изследване направено от психолог който много дълги години се занимава с това да изследва хранещите се и техните навици и привички. Според него хората, които се хранят на спокойствие без да гледат телевизия или нещо подобно и се съсредоточават върху храната и храненето си изяждат по-малко храна.
Същата съм и аз ям, сякаш съм на състезание. И си мисля, че ако се държа сякаш съм на вън с приятели и по-скоро си хапвам за да замезвам, ще се храня по-добре, за винаги бързам да се наям, обикновено защото се прибирам страшно гладна от работа и нямам търпение най-накрая да се нахраня. Ето затова започнах да си мисля напоследък, че май наистина е много важно и следобедното хранене, за да убие малко този вълчи глад за вечерта.
Иначе аз освен всичко друго се храня много бързо. много си се дразня. Опитвам се да го променя от години. На две на три и айдееее готова съм преди всички вкъщи. Все едно някой ме гони.![]()