Snejna написа:kauda написа:Има нещо вярно, мъжете са в подобна криза "ама аз още ставам" и когато решат да се женят, когато разберат, че ще стават бащи, когато разберат, че дъщеря им излиза на първата си среща, когато разберат, че детето им заминава в гимназия, после в университет, когато доведат бъдещите снаха или зет, е то остана от време на време да пада на земята мъжа и да се опитва да разбере какво се случва в реалния живот, през останалото време все е в криза "аз още ставам".
![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно си права! Постоянно за в криза, милите! Живи да ги оплачеш! А на жените им е много свободно около врата, пей сърце!
marsu написа:Но в повечето случаи компромисите ги правят мъжете си мисля, или може би защото ние имаме повече изисквания, съдя и по моята двойка. :) Като цяло все аз съм тази, която настоява и мрънка за нещо, но пък за по-дребните ежедневни неща, май е точно обратното.
Rali_hr написа:marsu написа:Но в повечето случаи компромисите ги правят мъжете си мисля, или може би защото ние имаме повече изисквания, съдя и по моята двойка. :) Като цяло все аз съм тази, която настоява и мрънка за нещо, но пък за по-дребните ежедневни неща, май е точно обратното.
Не знам дали е така, всеки прави своите компромиси във връзката, просто жените изискват повече, докато мъжете стоят и чакат на готово ние да им подадем нещо, с което те вече си мислят дали да се съгласят или не. За тях е достатъчен принципа на тигана - корема да е пълен, г**а да е на топло и някой да ги държи за дръжката.
Kaya написа:Нека да не изпадаме в крайности, все пак мъжете в миналото мислена къпането за лукс, а какво оставаше да си обръснат мишниците и да си измият зъбите, абсурд просто. ;) Така че в момента можем да се радваме, че мъжете обръщат внимание на външния си вид, лошо няма изобщо!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта