Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот penelopa » 29 Мар 2016, 13:35

Andrey написа:Не знам как няма да си паснеш с някой в секс. Взаимно се учите и с всеки различен партньор си създавате различни усещания. Така че такива оправдания как няма да ми пасне са ми смешни. :mrgreen: Ся важното е секс да има, разбира се.

На този свят всичко има и се случва. Мои приятели се разведоха, защото не можеха да правят секс. Въпреки голямото желание, което имаха, мъжът не можеше, защото се страхуваше да не нарани жена си. Всичко беше на психично ниво, но така и не го преодоляха. Дори и да няма такъв рядък проблем, човекът е сложно нещо и пасването в секса е важно :wink: .
penelopa

Мнениеот Lisandra » 29 Мар 2016, 14:56

penelopa написа:
Andrey написа:Не знам как няма да си паснеш с някой в секс. Взаимно се учите и с всеки различен партньор си създавате различни усещания. Така че такива оправдания как няма да ми пасне са ми смешни. :mrgreen: Ся важното е секс да има, разбира се.

На този свят всичко има и се случва. Мои приятели се разведоха, защото не можеха да правят секс. Въпреки голямото желание, което имаха, мъжът не можеше, защото се страхуваше да не нарани жена си. Всичко беше на психично ниво, но така и не го преодоляха. Дори и да няма такъв рядък проблем, човекът е сложно нещо и пасването в секса е важно :wink: .

За такъв проблем не бях чувала, с какво ще я нарани? :shock:
Lisandra

Мнениеот Lili_pili » 29 Мар 2016, 15:07

И понеже може да попаднеш на някакъв такъв е добре за година да минаваш поне по 20 човека, че да избираш правилно.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот pavleta » 30 Мар 2016, 10:32

Lili_pili написа:И понеже може да попаднеш на някакъв такъв е добре за година да минаваш поне по 20 човека, че да избираш правилно.

Тия, които минават по 20 на година, едва ли се замислят за брак и се тормозят дали си пасват с някой или не :grin: . Тези няма какво да ги коментираме - така им харесва, така правят.
pavleta

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

Мнениеот Kremiliya » 12 Апр 2016, 09:44

pravilno написа:Има различни видове връзки. Ако сте решили, че не искате да имате сексуална връзка, всеки по пътя си в това направление :grin: . И липсата, и наличието на секс винаги усложнява нещата :grin:

Много правилно, не може да съществува връзка без секс и като под секс имам предвид поне 3-4 пъти на седмица.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот penelopa » 15 Апр 2016, 16:13

Kremiliya написа:
pravilno написа:Има различни видове връзки. Ако сте решили, че не искате да имате сексуална връзка, всеки по пътя си в това направление :grin: . И липсата, и наличието на секс винаги усложнява нещата :grin:

Много правилно, не може да съществува връзка без секс и като под секс имам предвид поне 3-4 пъти на седмица.

Дали 3-4 пъти на седмица или 1 път в месеца сексът си е секс :grin: . Срещат се много по-силни връзки между двама души от сексуалните.
penelopa

Мнениеот fawla » 20 Май 2016, 17:24

Определено, ако двойката се чувства добре с количеството секс, което получава или не - то определено не е проблем липсата на което и да е било. :)
Аватар
fawla

Мнениеот fairy » 25 Май 2016, 14:27

Ако държим повече на секса, отколкото на партньора, нещата са ясни. Такава връзка не би могла да просъществува.
fairy

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот Lili_pili » 02 Юни 2016, 14:30

klara написа:Има хора, които ги удовлетворява връзка от растояние. Заради професията си им се налага да бъдат разделени не само от половинките си, но и от децата си. Човек не трябва да се чувства виновен за изборите, които прави, или да го карат да се чувства така.

Стига само да не е на принципа, че трябва да се случват приключения, докато са разделени. Но ако е семеен избор, който е направен и е осъзнат, няма лошо, защото има доверие.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот Pipilota » 02 Юни 2016, 16:50

И от двете може да го има, и мъчение и стимул. :) Най-вече зависи от това, как решиш да приемаш нещата, ако искаш с усмивка, ако искаш с напрежение. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски