Anka написа:Като цяло, ако им се изгради навик на децата е лесно. :) Братчето сега ще тръгва в първи клас и вече съм решила да му купувам един Лънч бокс, където да си събира всякаква разнообразна храна за деня, въпреки че имат стол, но там често закусват или някаква гадна намазана филия, или сандвич и подобни гадости. Предпочитам да си носи по-качествена храна от вкъщи, дори съм се ангажирала аз да я приготвям, защото майка ми твърди че няма време. А за обяд ще си хапва от менюто в училище. ;)
Ани, аз също съм ги харесала тези кутии на Лънч бокс, може би защото когато си нося храна в офиса и ако имам няколко неща често прилича на това, което би следвало да се случи в стомаха ти.

Но има нещо, което не ми е ясно. В училище какво хапват? Какво ядат сутрин, на обяд... нямам идея просто какво е храненето и какво си хапват. На обяд до колкото знам менюто е като в градината - имат първо второ трето.

Тези хапвания, които ще са основно от манджички нямам прпотив да си ги хапва. Повече се чудя закуската каква е, ако има така и следобед какво ядат. Защото не ми се иска да стои цял ден гладен, нормално е да закуси към 9ч (той никога не е обичал от леглото да седне на масата, трябва да минат поне 2ч. от ставането му, че да се засили да яде.) та това означава, че за първото междучасие трябва да е зареден с пълноценна закуска - някой вкусен сандвич и плод. Обаче тези междинки са ми странните - храната която ще получат в сутрин и вечер.

Ти за целия ден ли мислиш да слагаш хапване?
Yunona къде се губиш :( липсваш да знаеш!