Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

Мнениеот pravilno » 21 Мар 2016, 16:23

renetka написа:
Gorica23 написа:
Fancy написа:И аз съм на същото мнение, но в същото време не съм съгласна с това, тъй като смятам, че хората трябва да разбием този стереотип, че жените сме перфектни и във всеки един момент и когато те видят рошава, по нощница, както всеки нормален човек, в даден момент от ежедневието си, то да си казват... ооо това не е жената за мен... :evil: :evil: :evil: :evil:

Да, човека до теб трябва да те харесва всякак, не може винаги да сме перфектни. Но съгласи се, че има разлика между това винаги да си разрошена и неглиже и да се поддържаш с мярка. Те мъжете го усещат и от личен опит казвам, че уважават усилията, които полагаме, въпреки че се правят на ударени. Наскоро приятел ми каза, че бил приятно изненадан от смяната на цвета на косата на жена си и че даже той самия преди време и бил споменал да го направи. :)

Промяната идва отвътре, когато една жена се почувства красива, тя и изглежда красива. Така че, след като започнат да ни притесняват някои дефектчета, които в началото сами ние забелязваме - какво по-логично от взимането на мерки, преди да се задълбочили? За щастие вече много неща са достъпни не само за кинозвездите. Пачият крак рано или късно се появява, по-добре по-късно.

Колкото и да го мажеш, пак си го има пачия крак. Значи много си се смял, нали така казват :grin: ? Всяка бръчка си има история :grin:
pravilno

Мнениеот renetka » 22 Мар 2016, 10:46

pravilno написа:Колкото и да го мажеш, пак си го има пачия крак. Значи много си се смял, нали така казват :grin: ? Всяка бръчка си има история :grin:

Да, нали се водят мимически, от смях и от напрягане на очите за взиране . Но аз лично бих предпочела тези истории да не се четат от всички :))) Почнат ли да се врязват, при мъжете много пъти могат да придават чар, докато при жените, за съжаление, почват да ни състаряват преждевременно.
renetka

Мнениеот iwoni » 22 Мар 2016, 10:58

renetka написа:
pravilno написа:Колкото и да го мажеш, пак си го има пачия крак. Значи много си се смял, нали така казват :grin: ? Всяка бръчка си има история :grin:

Да, нали се водят мимически, от смях и от напрягане на очите за взиране . Но аз лично бих предпочела тези истории да не се четат от всички :))) Почнат ли да се врязват, при мъжете много пъти могат да придават чар, докато при жените, за съжаление, почват да ни състаряват преждевременно.

Имам вече такива бръчки, но не се вталявам толкова чак и да си правя специални процедури да ги махам. Явно не съм толкова суетна. :razz:
iwoni

Мнениеот renetka » 29 Мар 2016, 12:17

Не знам дали е въпрос на суета. За мен лично е по-скоро въпрос на себеуважение, да полагаш редовно и такъв род грижи за себе си. Така го усещам. Същото като съобразяването какво ядеш или желанието, като си останеш някоя неделя цял ден вкъщи, да не седиш несресан и размъкнат.
renetka

Мнениеот Elica » 29 Мар 2016, 12:36

Съгласна съм, че ако се появят по-раничко е добре да бъдат прикрити с правилните процедури. Ако все пак сте на 58 и сга почнат да се появяват, мисля, че може да се пропуснат тези процедури ;)
Аватар
Elica

Мнениеот renetka » 29 Мар 2016, 14:26

Е, за всяка възраст си има подходящи процедури. Ненормално е претендираме, че времето не ни оставя никакви следи, но те не трябва да ни карат да изглеждаме изхабени. Четох, примерно, тази статия http://paralel.bg/article/razkrasitelni ... p-terapiya става дума за разкрасителни процедури за по време и след менопаузата. Та не мисля, че когато човек стане на 58 ще е вече стар и трябва да престава да си обръща внимание.
renetka

Мнениеот klara » 29 Мар 2016, 16:32

renetka написа:Е, за всяка възраст си има подходящи процедури. Ненормално е претендираме, че времето не ни оставя никакви следи, но те не трябва да ни карат да изглеждаме изхабени. Четох, примерно, тази статия http://paralel.bg/article/razkrasitelni ... p-terapiya става дума за разкрасителни процедури за по време и след менопаузата. Та не мисля, че когато човек стане на 58 ще е вече стар и трябва да престава да си обръща внимание.

И на 70 да е една жена си е жена :grin: . Това, че е натолкова години нищо не означава. Много се кефя на нагласените бабки - може на 100 да е, но е с червило, прическа, барната :grin: .
klara

Мнениеот Gorica23 » 30 Мар 2016, 17:03

Всяка възраст крие своя чар, но дали ще се занемарим или ще подражаваме на жени като Холи Бери, Тина Търнър или София Лорен е въпрос на личен избор.
Аз, нямам никакво двоумение, преди време бабите ни са се чудили дали да използват пералнята, а сега се чудим как са могли без това...
Gorica23

Мнениеот Monika_Spasova » 30 Мар 2016, 17:36

Така е, трябва да се поддържаме, а а ко не можем с успешни процедури, то поне с правилна поддръжка до толкова, колкото ни го позволява ежедневието. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот analizatorka » 06 Апр 2016, 09:14

Тя всяка жена полага някакви поне минимални грижи да се поддържа, но идва един момент, когато само това не е достатъчно. Които не могат да си позволят по-скъпи процедури и продукти, карат на домашни рецепти, които май нямат голям ефект.
analizatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим