nefertiti написа:Не знам такива общи части да се приобщават легално към апартаменти. А това, че съседа, коисто се сложили за домоуправител си позволява да злоупотребява по такъв начин е срамно. Другите комшии не се ли противопоставят на тези своеволия?
annamaria написа:май само неутрално лице е способно да следи за ред. има ли лични пристрастия, всеки дърпа в своята посока.
Pipilota написа:annamaria написа:май само неутрално лице е способно да следи за ред. има ли лични пристрастия, всеки дърпа в своята посока.
много си права, все се гледат лошо домоуправители и подобни!
Сложиха в нашия блок ново заключване, за 2 седмици го смляха. Сега сме решили да ги ограничим още повече набезите, ще си купуват чипове и ще влизат както си му е реда.
От друга страна, касиерката и домоуправителя все са ни лоши, все им се дигат скандали, че самите ние не пазим!
Monika_Spasova написа:С камерата май не може, защото по закон не можеш да снимаш никой мисля, без съотвените разрешения.
nefertiti написа:Не знам такива общи части да се приобщават легално към апартаменти. А това, че съседа, коисто се сложили за домоуправител си позволява да злоупотребява по такъв начин е срамно. Другите комшии не се ли противопоставят на тези своеволия?
Още от Framar.bg
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта