Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Lollipop » 11 Апр 2016, 13:34

Все пак тренировките биха помогнали да се оформят поне малко гърдите. ;) Така че всичко е възможно. :) Все пак наистина големите промени идват само от хирургическа намеса. това е ясно.
Аватар
Lollipop

Мнениеот penelopa » 15 Апр 2016, 16:03

Много ми харесва тази мисъл - Да остаряваме като катедрали, а не като цървули. Мисля, че във всяко едно отношение трябва да се стремим към това.
penelopa

Мнениеот Jully » 15 Апр 2016, 16:21

penelopa написа:Много ми харесва тази мисъл - Да остаряваме като катедрали, а не като цървули. Мисля, че във всяко едно отношение трябва да се стремим към това.

Много положително звучи, наистина! Като от някоя голяма актриса казано! :) Чия е тази мисъл?
Аватар
Jully

Мнениеот balsam » 18 Апр 2016, 11:18

Jully написа:
penelopa написа:Много ми харесва тази мисъл - Да остаряваме като катедрали, а не като цървули. Мисля, че във всяко едно отношение трябва да се стремим към това.

Много положително звучи, наистина! Като от някоя голяма актриса казано! :) Чия е тази мисъл?

Мисля, че беше на писателя Момо Капор. И в стареенето си трябва достойнство, така си я обяснявам аз. Да приемаш промените, които настъпват с теб, които можеш да ги поддържаш и подобряваш, но да не ставаш смешен в старанието си да избягаш от старостта.
balsam

Мнениеот annamaria » 18 Апр 2016, 13:05

или защото катедралите подлежат на реставрация, за да имат този достолепен вид във времето. докато при цървулите позакърпването няма добър ефект.
annamaria

Мнениеот Snejna » 18 Апр 2016, 14:01

annamaria написа:или защото катедралите подлежат на реставрация, за да имат този достолепен вид във времето. докато при цървулите позакърпването няма добър ефект.

Хахах това ми хареса! :) Значи нека да се приемем като катедрали, а не като цървули, скъпи дами! :razz:
Аватар
Snejna

Мнениеот Pacienti » 19 Апр 2016, 15:53

annamaria написа:или защото катедралите подлежат на реставрация, за да имат този достолепен вид във времето. докато при цървулите позакърпването няма добър ефект.

Хахаха, даже след реставрация, стават по хубави, та и ние така независимо от възрастта, да ставаме по-привлекателни.
Pacienti

Мнениеот analizatorka » 19 Апр 2016, 16:11

karmen.jpg
karmen.jpg (5.76 KiB) Прегледано 487 пъти

Мечтата на всяка жена е да изглежда на стари години като Кармен дел Орфис сигурно :wink: .
analizatorka

Мнениеот Gold » 22 Апр 2016, 12:00

Кармен дел Орфис е топ модел иси е живяла със съзнанието,че трябва да полага грижи на всяка възраст. А не се е сетила чак на стари години да почва, когато освен скалпел няма много варианти.
Gold

Мнениеот Snejna » 22 Апр 2016, 12:14

Не знам какво толкова има в една жена, която е остаряла? Кое е толкова лошото? Вече покойната Дорис Робъртс изглеждаше невероятно до скоро и не виждам нищо срамно в нейните бръчки, които имаше, нито смятам, че Хелън Мирън изглежда зле, въпреки че и тя вече има доста бръчки. За мен лично е смешно жена да изглежда а 82 години като Лили Иванова, това е недоразумение и е абсурдно.
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим