Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Козметични терапии против стареене

20 Май 2016, 10:48

Doktoricata написа:
Leonora написа:
mimeto90 написа:Стига бе! То моите бръчки са повече от нейните, а съм далече от 60-те :lol: ! Какъв ще да е този ген!?

Може и тя да си е правила онази вампирската процедура, за която говорихме в друга тема. В статията нали точно това се обяснява, че подмладява.. http://www.drkaliasheva.com/services/ka ... ki-lifting

А някой правил ли я е тази процедура, интересуват ме лични впечатления.
За Орнела Мути, освен че е жена отвсякъде друго не мога да кажа. Само се чудя, тя нямаше ли разстояние между зъбите, или нещо се бъркам?

Бриджит Бардо беше с разстоянието, Орнела май нямаше. Чувала съм да казват, че който имал разстояние между двата предни зъба означавало, че ще е щастлив!

25 Май 2016, 12:25

и аз съм чувала, че било на късмет, но холивудските звезди определено май не обичат да разчитат на съдбата и коригират разстоянието :))

25 Май 2016, 12:50

Холивудските звезди изглеждат толкова изкуствени с техните прекалено идеално подредени и избелени зъби! Малко са тези, които държат повече на индивидуалните особености . И Ванеса Паради е емблематична с разстоянието между зъбите си.

27 Май 2016, 14:30

pavleta написа:Холивудските звезди изглеждат толкова изкуствени с техните прекалено идеално подредени и избелени зъби! Малко са тези, които държат повече на индивидуалните особености . И Ванеса Паради е емблематична с разстоянието между зъбите си.

О, изкуствени ли, изглеждат великолепно, ако нямаха индивидуалност, нямаше да бъдат ЗВЕЗДИ! :grin:

30 Май 2016, 13:52

pavleta тя поддържа емблематичността си, ама не може да се каже, че не полага усилия и грижи за нея -я колко равни и подредени са станали останалите зъби :)
Изображение

Всичко хубаво има нужда от поддръжка!

31 Май 2016, 11:57

Най-печелившо е да намериш с какво изпъкваш от другите и да се грижиш за него, защото то ти носи известност, отличава те и може даже да печелиш от него :smile: . Кой не е чувал за краката на Тина Търнър, тялото на Ел Макферсън и толкова още много.

01 Юни 2016, 11:50

Остави ги Ел Макферсън и Тина Търнър, те добре си се справят. Интересно е знаем с какво си помагат, че и ние да се възползваме от време на време, та и за нас комплименти да има :)) . Хубавото е, че в днешно време такива неща вече са достъпни не само за звезди.

01 Юни 2016, 12:24

Е, повечето жени ако изглеждаха като Тина Търнър и Ел Макферсън! :mrgreen: Колкото и козметика да ползвате, не винаги е само до нея. И излъчване си трябва.

02 Юни 2016, 13:16

bojo_kolev написа:Е, повечето жени ако изглеждаха като Тина Търнър и Ел Макферсън! :mrgreen: Колкото и козметика да ползвате, не винаги е само до нея. И излъчване си трябва.

да, ама то излъчването си идва по естествен път, от доброто самочувствие и вътрешния мир

02 Юни 2016, 14:22

annamaria написа:
bojo_kolev написа:Е, повечето жени ако изглеждаха като Тина Търнър и Ел Макферсън! :mrgreen: Колкото и козметика да ползвате, не винаги е само до нея. И излъчване си трябва.

да, ама то излъчването си идва по естествен път, от доброто самочувствие и вътрешния мир

Не съм съвсем съгласна :smile: . Не винаги самочувствието и хармонията със себе си са предпоставка за излъчването. То по-скоро има общо с характера, начина ти на мислене и поведение.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44