Трябва ли да знаем всичко за миналото на половинката ни?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Трябва ли да знаем всичко за миналото на половинката ни?

Мнениеот Yarost » 18 Апр 2016, 12:51

Е тя все пак сигурно има опреден тип. Въпросът може да е да не допускаш и ти същите грешки, както другите :)
Yarost

Мнениеот balsam » 20 Апр 2016, 14:23

От всяка връзка има поука и трябва да се стремим да не повтаряме грешките си от миналото, а да надграждаме себе си. Лошото е, ако другият не го прави това. Всеки си има минало, на някои е по-тъмно, на други по-светло :grin: .
balsam

Мнениеот miron » 21 Апр 2016, 10:08

balsam написа:От всяка връзка има поука и трябва да се стремим да не повтаряме грешките си от миналото, а да надграждаме себе си. Лошото е, ако другият не го прави това. Всеки си има минало, на някои е по-тъмно, на други по-светло :grin: .

В наши дни миналото е главно тъмно и много мрачно, що се отнася до минали партньорства и половинки и сексуален и личен живот. :) Общо взето е добре да не се казва много по каквито и да е било въпроси :)
miron

Мнениеот zagrijena » 21 Апр 2016, 10:17

На мен ми е трудно да не споделям, всичко си казвам. И често си патя от това. Рано или късно ми го припомнят или го използват по подмолен начин.
zagrijena

Мнениеот qwerryyy » 04 Юли 2016, 15:50

zagrijena написа:На мен ми е трудно да не споделям, всичко си казвам. И често си патя от това. Рано или късно ми го припомнят или го използват по подмолен начин.

Eeeeeeeeeeeee,това емного гадно! Точно да се изгаврят с искреността ти! :( Ужасно! Надявам се да не си с такъв човек до себе си сега, защото наистина е отвратително!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот m.vulev » 05 Юли 2016, 14:37

На мен ми харесва жената да не споделя много. Така ми е по-интересна и загадъчна :twisted: . Аз също не съм от споделящите типове. Но когато си дълго време с някой, не можеш да се държиш като мрачен и потайнствен човек.
m.vulev

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси