Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот fairy » 22 Апр 2016, 13:53

Gold написа:Кармен дел Орфис е топ модел иси е живяла със съзнанието,че трябва да полага грижи на всяка възраст. А не се е сетила чак на стари години да почва, когато освен скалпел няма много варианти.

То всички отрано полагаме грижи за кожата и външния си вид, но едва ли ще изглеждаме като Кармен на стари години. Работата е малко и до ген. Някои изглеждат все едно са минали през всички порти на ада, а други са доста добре изглеждащи с бръчки и всички "екстри" на старостта.
fairy

Мнениеот Gorica23 » 26 Апр 2016, 14:37

fairy написа:
Gold написа:Кармен дел Орфис е топ модел иси е живяла със съзнанието,че трябва да полага грижи на всяка възраст. А не се е сетила чак на стари години да почва, когато освен скалпел няма много варианти.

То всички отрано полагаме грижи за кожата и външния си вид, но едва ли ще изглеждаме като Кармен на стари години. Работата е малко и до ген. Някои изглеждат все едно са минали през всички порти на ада, а други са доста добре изглеждащи с бръчки и всички "екстри" на старостта.

Хахаха, fairy говори от свое име, аз мисля да изглеждам и по-добре даже... :wink: Съгласна съм, че гена е от значение, но само на него не може да се разчита,трябват си постоянни грижи.
Gorica23

Мнениеот zagrijena » 27 Апр 2016, 11:10

Като обратното на Кармен дел Орфис ми стои Бриджит Бардо. Дори и да не залиташ толкова много в поддръжката, все пак не е лицеприятно да изглеждаш като Бардо. Като се има предвид как е изглеждала на младини, ми е чудно чак такова занемаряване.
zagrijena

Мнениеот nefertiti » 27 Апр 2016, 14:08

То при ББ май е форма на протест, някакъв вид отказ от светската част на живота.
За разлика от нея София Лорен, Джина Лолобриджита, не престават да държат на стила си и да поддържат максимално легендарния си облик.
nefertiti

Мнениеот pavleta » 27 Апр 2016, 16:25

Много се възхищавам на такива жени! Ето това са истински представителки на нежния пол :smile: .
pavleta

Мнениеот nefertiti » 28 Апр 2016, 10:37

Представям си и Мерили Монро, ако беше жива, сигурно и тя щеше да се запази като тях. И не говоря само за визуалната част. Според мен начина, по който изглеждат сега не е опит да прикриват възраст, а отразяват начина, по който се чувстват вътрешно. Самочувствието им на жени, превърнали се в символ.
nefertiti

Мнениеот mamina » 28 Апр 2016, 11:50

Трябва много работа върху себе си, за да постигнеш такава хармония с вътрешното ти аз и да се чувстваш добре в кожата си.
mamina

Мнениеот nefertiti » 03 Май 2016, 10:35

Вчера гледах снимки и на Орнела Мути на 61. Не знам как се поддържа, но определено изглежда повече от страхотно.
Изображение
nefertiti

Мнениеот black » 03 Май 2016, 14:07

Никога не бих й дал 61 години. Или пластичният й хирург е направо магьосник, или тази жена е вещица :lol: . Но от добрите :wink: . Не знам как го постигат, изглежда съвсем естествена, не като някои, които операциите влошават още повече нещата.
black

Мнениеот Leonora » 03 Май 2016, 15:58

Ехее, браво на жената :shock: Каква е свежа само! Не бих могла да позная има ли и скалпел. По-скоро сигурно си подпомага добрия ген с редовни процедури, дето регенерират . Седи доста естествена, кожата й си е почти като на момиче!
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим