Смятате ли, че мъжете отслабват по-лесно и на какво може да се дължи това?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Смятате ли, че мъжете отслабват по-лесно и на какво може да се дължи това?

Мнениеот Rali_hr » 17 Фев 2016, 12:23

balsam написа:
Локумът написа:Просто сме си по-стриктни, няма кво да се лъжем. Жената все ще си вземе някой шоколад, все ще си вземе някоя вафла, все нещо ше направи :)

Не мисля, че мъжете са по-стриктни. Нямат воля да се ограничават от нещо, което не трябва да го ядат. Примери пред очите ми бол :grin:

Аз смятам точно обратното, с мъжът ми сме били едновременно на диета, той нямаше нито едно прегрешение за разлика от мен, аз имах рядко дни без грешки.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 17 Фев 2016, 14:17

Rali_hr написа:
balsam написа:
Локумът написа:Просто сме си по-стриктни, няма кво да се лъжем. Жената все ще си вземе някой шоколад, все ще си вземе някоя вафла, все нещо ше направи :)

Не мисля, че мъжете са по-стриктни. Нямат воля да се ограничават от нещо, което не трябва да го ядат. Примери пред очите ми бол :grin:

Аз смятам точно обратното, с мъжът ми сме били едновременно на диета, той нямаше нито едно прегрешение за разлика от мен, аз имах рядко дни без грешки.

Значи той е изключението, което потвърждава правилото! :grin:
klara

Мнениеот miron » 12 Май 2016, 16:51

Не е изключение, а е нормлано. Мъжете по-рядко сме на диета и ядем стриктно, за нас храната не е начин да излезем от депресията, това г правим в мъжка компания и с бира. :) жените ядат когато са в депресия, а когато са на диета са депресирани. омагьосан кръг. :)
miron

Мнениеот Rali_hr » 13 Май 2016, 08:48

miron написа:Не е изключение, а е нормлано. Мъжете по-рядко сме на диета и ядем стриктно, за нас храната не е начин да излезем от депресията, това г правим в мъжка компания и с бира. :) жените ядат когато са в депресия, а когато са на диета са депресирани. омагьосан кръг. :)

Щото сте гадняри. ;) заради вас пълнеем! :) И после имате наглостта да отслабвате в милиони пъти по-лесно!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот roksana » 13 Май 2016, 10:15

Прехвърлят ли възрастовата граница над 40-45 години, по-трудно им се отдава да отслабнат. Зависи много и от структурата и начина на живот, но малко са тези, които на по-солидна възраст се поддържат физически.
roksana

Предишна

Назад към Диети