Каква прическа сте избрали за себе си, така че да ви подмладява?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Каква прическа сте избрали за себе си, така че да ви подмладява?

Мнениеот Lisica » 15 Мар 2016, 15:23

Tinki написа:
rabotnata pchela написа:Аз съм с къса коса и рошава, сещате се ;) когато бях с дълга изглежах с години по-стара, макар че не съм кой знае колко възрастна, на 28 съм. Сега изглеждам като тийнейджърка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

28 и възрастна в едно изречение ли вървят? :lol:

хахахахха :) Тинки, и аз се включвам към твоя въпрос на пчелата, според мен чак след 50 години може да се включват тези думи в едно изречение - години и възрастна. До тогава категорично ЦЪ! :mrgreen:
Аватар
Lisica

Мнениеот Tinki » 18 Мар 2016, 18:24

За много и 50 им е рано :)
Tinki

Мнениеот penelopa » 21 Мар 2016, 12:26

Важен е духът, той на колко е, пък другото то е ясно. :grin:
penelopa

Мнениеот Tinki » 21 Мар 2016, 12:43

Подмладяването може би не е точно от вида прическа, колкото от това да намери човек тази, която му отива.
Tinki

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Апр 2016, 11:53

Tinki написа:Подмладяването може би не е точно от вида прическа, колкото от това да намери човек тази, която му отива.

Но разнообразието също е присъщо на младостта.:) незнам защо хората, когато си намерят една прическа и не я сменят цял живот, това е скучно и състаряващо, без значение, колко ти отива. :) Защото може и друга да ти подхожда и в същото време да те съживи малко. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот balsam » 05 Май 2016, 14:14

По-късите прически наистина подмладяват, стига да знаеш как да подходиш към тях. Защото много малко са възрастните жени с дълги коси, повечето са с къси, а не изглеждат сполучливо в повечето случаи и ефекта на добре изглеждаща жена нещо се губи.
balsam

Мнениеот annamaria » 17 Май 2016, 11:21

може би решението с напредването на възрастта и прическата да преминава към къса е свързано и с това, че косата вече не е толкова гъста и силна. макар че, в днешно време има толкова много начини, човек да я засилва и подхранва.
annamaria

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Май 2016, 08:47

Зависи какво разбирате под възрастна жена. Една жена над 55 години надали може много да си подхранва косата, особено и с много често съпътстващите хормонални проблеми. Съвсем нормално е косата да изтънява, а късата коса, че е едва ли не запазена марка за бабичките, не съм съгласна. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annamaria » 18 Май 2016, 10:42

защо да е може жена на 55 да си подхранва добре косата? по-пълноценно хранене, маски за коса, мезотерапии, витамини.. хормоналните неща също трябва да се държат под контрол, не само заради косата, а за добро общо здраве.
annamaria

Мнениеот Pipilota » 18 Май 2016, 11:14

annamaria написа:защо да е може жена на 55 да си подхранва добре косата? по-пълноценно хранене, маски за коса, мезотерапии, витамини.. хормоналните неща също трябва да се държат под контрол, не само заради косата, а за добро общо здраве.

То има момичета на по 20 години с оредели коси от хормонални проблеми, въпреки лечението. ;) А сега мисля да изпратя майка ми на мезотерапия. :lol: :lol: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота