С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Мнениеот Yarost » 19 Апр 2016, 11:59

Той не се ли ползва когато с пърхота има и косопад?
Yarost

Мнениеот pavleta » 19 Апр 2016, 12:06

Yarost написа:Той не се ли ползва когато с пърхота има и косопад?

Низоралът е само за инфекции от гъбички или дрожди по кожата на главата или лицето и гърдите. Той даже може да причини косопад, а не да го лекува.
pavleta

Мнениеот Kremiliya » 12 Май 2016, 10:05

ЧУх, че може да се маха, като се разтвори сода за хляб във вода, т.е. по-скоро само да се сипе, без да се разтварят зрънцата и с това да се натърка скалпа, след това се стои малко и се маха от първия път, според твърденията. Някой да е пробвал?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Rali_hr » 14 Май 2016, 12:19

Kremiliya написа:ЧУх, че може да се маха, като се разтвори сода за хляб във вода, т.е. по-скоро само да се сипе, без да се разтварят зрънцата и с това да се натърка скалпа, след това се стои малко и се маха от първия път, според твърденията. Някой да е пробвал?

Дали става, ще пробвам! Имам проблеми с пърхота и се надявам това да ми помогне, заради стилизиращите продукти. Но пък когато се боядисам известно време нямам пърхот. :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisica » 18 Май 2016, 16:07

Rali_hr написа:
Kremiliya написа:ЧУх, че може да се маха, като се разтвори сода за хляб във вода, т.е. по-скоро само да се сипе, без да се разтварят зрънцата и с това да се натърка скалпа, след това се стои малко и се маха от първия път, според твърденията. Някой да е пробвал?

Дали става, ще пробвам! Имам проблеми с пърхота и се надявам това да ми помогне, заради стилизиращите продукти. Но пък когато се боядисам известно време нямам пърхот. :roll:

Освен да се боядисваш по-често. :mrgreen: Пробвай с лечебните шампоани на Лавилин, миналата година преди бала така се спасих от пърхота, който нямаше да ми стои никак добре на роклята.
Аватар
Lisica

Мнениеот fawla » 19 Май 2016, 09:28

И аз имам напоследък пърхот и много се чудя как да си изсуша косата и да го махна. :roll:
Аватар
fawla

Предишна

Назад към Домашен лекар