С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Мнениеот renetka » 27 Мар 2015, 11:37

Krum написа:Всеки иска да има супер лъскава коса и всичко това за 5 лева, ама няма как да стане, а много хора не могат да си го позволят.

Разбира се, че не всеки може да си го позволи. Просто някои хора скачат при вида на по-висока цена, а тя има смисъл все пак. Този въпросният на лавилин първо не е от комерсиалните марки тип елсевче, пантенче, второ е био, трето е лечебен и четвърто е голяма разфасовка. Ако ви кажа мои приятелки колко пари дават за продукти за коса, този ще ви се види слънце :D
renetka

Мнениеот Kaya » 27 Мар 2015, 12:47

За щастие не съм имала пърхот от години, на времето имаше само низорал. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Gold » 27 Мар 2015, 15:05

renetka написа:
Krum написа:Всеки иска да има супер лъскава коса и всичко това за 5 лева, ама няма как да стане, а много хора не могат да си го позволят.

Разбира се, че не всеки може да си го позволи. Просто някои хора скачат при вида на по-висока цена, а тя има смисъл все пак. Този въпросният на лавилин първо не е от комерсиалните марки тип елсевче, пантенче, второ е био, трето е лечебен и четвърто е голяма разфасовка. Ако ви кажа мои приятелки колко пари дават за продукти за коса, този ще ви се види слънце :D

Така е, и затова има повече логика да си вземеш един малко по-скъп шампоан, отколкото няколко неща, които като им сметнеш цената общо излиза, че си дал много повече пари.
Gold

Мнениеот Локумът » 27 Мар 2015, 16:20

Е кво значи малко по-скъп шампоан за 30 лева, туй е поне 6 пъти по-скъп :)
Аватар
Локумът

Мнениеот Gold » 30 Мар 2015, 11:04

Локумът написа:Е кво значи малко по-скъп шампоан за 30 лева, туй е поне 6 пъти по-скъп :)

Кой е по-скъп? Май нещо не се доразбрахме, специално на лавилин е 30 лв, което мисля, че не е много за качествен продукт.
Gold

Мнениеот renetka » 31 Мар 2015, 16:26

Аз знаете ли как разсъждавам...Това е малко или много като струва ли си да си купиш 1 чифт скъпи зимни обувки или е по-добре да си вземеш евтини, които след 1 месец ще са на боклука, след тях още едни евтини и така...Хората са го казали: Евтиното излиза скъпо ;)
renetka

Мнениеот kauda » 31 Мар 2015, 16:29

renetka написа:Аз знаете ли как разсъждавам...Това е малко или много като струва ли си да си купиш 1 чифт скъпи зимни обувки или е по-добре да си вземеш евтини, които след 1 месец ще са на боклука, след тях още едни евтини и така...Хората са го казали: Евтиното излиза скъпо ;)

Така е, но все пак една опаковка надали я ползваш примерно 1 година, а за година аз лично си купувам 3 шампоана по 5 лева хаха ;))
Аватар
kauda

Мнениеот renetka » 31 Мар 2015, 16:57

kauda написа:
renetka написа:Аз знаете ли как разсъждавам...Това е малко или много като струва ли си да си купиш 1 чифт скъпи зимни обувки или е по-добре да си вземеш евтини, които след 1 месец ще са на боклука, след тях още едни евтини и така...Хората са го казали: Евтиното излиза скъпо ;)

Така е, но все пак една опаковка надали я ползваш примерно 1 година, а за година аз лично си купувам 3 шампоана по 5 лева хаха ;))

Еми екстра, този на Лавилин може да ти стигне за 2 години ;)
renetka

Мнениеот Lisica » 01 Апр 2015, 16:54

Лавилин е супер! :)
Аватар
Lisica

Мнениеот renetka » 03 Апр 2015, 12:01

Lisica написа:Лавилин е супер! :)

Ха. Ползвала ли си?
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар