Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот M.Tasheva » 01 Юни 2016, 13:58

Има, има такива мъже, но са рядкост :lol: .
M.Tasheva

Мнениеот Gorica23 » 01 Юни 2016, 15:32

rabotnata pchela написа:
annamaria написа:Andrey, това с прозвуча грубо :???:

Обаче има истина, кой мъж приготвя спа, вечери, масажи и гранде кОпони? :) Купуват по нещо, или за най-лесно по една роза и са "чао". :lol:

Има и такива дето и по роза не купуват, а минават с "Извинявай мило, забравих", така че най-добре сами да се подготвяме и изненадваме, после да няма сръдни... :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Юни 2016, 15:34

Моят мъж е от тези, които не бих отишли на спа :) Аз бих отишла да помързелувам и някой да ме гали и маже. :lol: Но той не би стъпил на подобно място ;(
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 01 Юни 2016, 16:47

rabotnata pchela написа:Моят мъж е от тези, които не бих отишли на спа :) Аз бих отишла да помързелувам и някой да ме гали и маже. :lol: Но той не би стъпил на подобно място ;(

Не го отписвай, тези дето най-много се дърпат, после не можеш да ги ивадиш. :lol:
Gorica23

Мнениеот lussy » 02 Юни 2016, 09:33

Gorica23 написа:Има и такива дето и по роза не купуват, а минават с "Извинявай мило, забравих", така че най-добре сами да се подготвяме и изненадваме, после да няма сръдни... :mrgreen:

Не е интересно все сами да се грижим за развлечението си :grin: . Жените си искаме понякога да бъдем изненадвани. Не може всеки път да се измъкват с "Извинявай, забравих".
lussy

Мнениеот annamaria » 02 Юни 2016, 12:21

rabotnata pchela написа:
annamaria написа:Andrey, това с прозвуча грубо :???:

Обаче има истина, кой мъж приготвя спа, вечери, масажи и гранде кОпони? :) Купуват по нещо, или за най-лесно по една роза и са "чао". :lol:

аа, не съм съгласна, моят си пада от време на време романтик. и nifertiti даже беше разказала тук точно за спа изненада от нейния. така че, не са кът. малко захаросване добре послажда гранде кОпоне ;)
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 02 Юни 2016, 17:48

Разбира се, че не всички са такива, моят също обича да ме изненадва, но въпреки това, може би така съм устроена, предпочитам аз да се подготвя за по-сигурно...
Не подценявайте мъжете, вчера в компания се заговорихме за СПА процедури и бях изненадана колко добре са запознати, повечето казаха, че редовно си ходят на сауна и масаж.
Gorica23

Мнениеот franky » 03 Юни 2016, 08:48

Браво на тях, значи са се култивирали :lol: . И аз забелязвам, че мъжете живо се интересуват и практикуват тези удоволствия. Да не изместят женските компании само, вместо с приятелките да почнем да ходим с мъжете си.
franky

Мнениеот nefertiti » 06 Юни 2016, 11:12

Lisandra написа:
julianne написа:Става интересно, когато за годишнина и двамата се подготвят подобаващо. :lol: Как се решава казуса къде да се отиде, ако има две резервации? Криеш, за да е изненадаш половинката и после наистина изненада :lol: .

Повечето мъже забравят, да имаш избор винаги е по-добре. Ако трябва да избирам, между ресторант и ресторант и SPA заедно, нямам никакво двоумение.
nefertiti, не бъди егоизка, сподели кое ти е любимото място и ние да си създадем спомени... :lol:

Веднага казвам :) - спато на хотел Sensе, там ме заведе любимият през февруари, а после там се поразвихрихме с приятелките за прословутото ни излизане по женски. Много е едно такова бутиково и уютно.

Pacienti, до къде я докарахте с изненадите и подаръците?
nefertiti

Мнениеот Pacienti » 06 Юни 2016, 15:46

nefertiti написа:
Lisandra написа:
julianne написа:Става интересно, когато за годишнина и двамата се подготвят подобаващо. :lol: Как се решава казуса къде да се отиде, ако има две резервации? Криеш, за да е изненадаш половинката и после наистина изненада :lol: .

Повечето мъже забравят, да имаш избор винаги е по-добре. Ако трябва да избирам, между ресторант и ресторант и SPA заедно, нямам никакво двоумение.
nefertiti, не бъди егоизка, сподели кое ти е любимото място и ние да си създадем спомени... :lol:

Веднага казвам :) - спато на хотел Sensе, там ме заведе любимият през февруари, а после там се поразвихрихме с приятелките за прословутото ни излизане по женски. Много е едно такова бутиково и уютно.

Pacienti, до къде я докарахте с изненадите и подаръците?

Наближава годишнината и още се оглеждам за предложения... Пада се през седмицата и не може да заминем, че пазим отпуската за море! :)
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми