sofi_black написа:Не ми е минавала такава мисъл, защото не съм имала такава нужда. Ти защо искаш да си вземеш?
rose_92 написа:И аз искам да си купя да видя какво е обаче не мога да си го купя сама - прекалено съм притеснителна да влизам в такива магазини..![]()
![]()
ted11yri написа:Изобщо не се притеснявай, купи си вибратор ! Ще видиш колко приятни изживявания ще имате...Ще изживееш моменти, които ще те взривят от удоволствие, стига да подходиш така с мъжа си, че да го убедиш, че е по-добре и за двама ви !!! Но мисля че самия той като види колко ти е хубаво като го ползвате, ще се съгласи да ви е "приятел" вибратора !!! Използвай въображението си и фантазиите
rabotnata pchela написа:rose_92 написа:И аз искам да си купя да видя какво е обаче не мога да си го купя сама - прекалено съм притеснителна да влизам в такива магазини..![]()
![]()
О, аз хич не се притеснявам да ида и да си купя, пък и онлайн има такова голямо разнообразие, анонимно можеш да се добиеш с желания атрибут! :) Но повече ме тревожи мъжа какво ще каже, вчера вика "аз си имам такъв вграден, за какво да даваме пари", е какво да го правя...
zheleva212 написа:rabotnata pchela написа:rose_92 написа:И аз искам да си купя да видя какво е обаче не мога да си го купя сама - прекалено съм притеснителна да влизам в такива магазини..![]()
![]()
О, аз хич не се притеснявам да ида и да си купя, пък и онлайн има такова голямо разнообразие, анонимно можеш да се добиеш с желания атрибут! :) Но повече ме тревожи мъжа какво ще каже, вчера вика "аз си имам такъв вграден, за какво да даваме пари", е какво да го правя...
Ти си го вземи и опитайте веднъж с вибратора, пък после може и да си промени мнението. Току-виж му харесало.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта