fawla написа:Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс.
Gorica23 написа:fawla написа:Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс.
И на мен ми се върти нещо в главата, май обясняваха, че нямало следи от вируса в кръвта му, ама знае ли човек?
fawla написа:Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс.
Monika_Spasova написа:Gorica23 написа:fawla написа:Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс.
И на мен ми се върти нещо в главата, май обясняваха, че нямало следи от вируса в кръвта му, ама знае ли човек?
Брей, дали е възможно?!
mamina написа:Не съм се замисляла какъв ми е лимита и дали имам такъв. Ако ми се прави, правя. Стига да има с кого, но и на това му се намира начина.
Rali_hr написа:Според мен богатите и известните са извънземни и когато им писне си отиват на тяхната планета. Тая година доста заминаха, а там Цар им е Елвис.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта