Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот fawla » 28 Мар 2016, 12:47

Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс. :mrgreen:
Аватар
fawla

Мнениеот Gorica23 » 30 Мар 2016, 17:10

fawla написа:Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс. :mrgreen:

И на мен ми се върти нещо в главата, май обясняваха, че нямало следи от вируса в кръвта му, ама знае ли човек?
Gorica23

Мнениеот Monika_Spasova » 30 Мар 2016, 17:38

Gorica23 написа:
fawla написа:Е то като има лечение, няма излекуван от СПИН. Така че това, че е открит и от първия ден не те прави вече не носител на болестта, не те прави не заразен и не те прави готов за разплод. Да живееш, но без секс. :mrgreen:

И на мен ми се върти нещо в главата, май обясняваха, че нямало следи от вируса в кръвта му, ама знае ли човек?

Брей, дали е възможно?! :shock:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pacienti » 01 Апр 2016, 16:23

Да, не те прави излекуван, но като го открият по-рано вируса се огарничава възможността да заразиш някой без да искаш, а и лечението ще даде по-добър резултат.
Pacienti

Мнениеот pravilno » 04 Апр 2016, 09:21

Monika_Spasova написа:
Gorica23 написа:

Брей, дали е възможно?! :shock:

Да няма някое специално лечение, което прилагат само на богатите и известните? Как така няма следи от вируса?
pravilno

Мнениеот Monika_Spasova » 05 Апр 2016, 09:53

хахаха :) не ми се струва възможно. :) Стига с теея конспирации за богатите и известните.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Rali_hr » 08 Апр 2016, 14:05

Според мен богатите и известните са извънземни и когато им писне си отиват на тяхната планета. Тая година доста заминаха, а там Цар им е Елвис.
Аватар
Rali_hr

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

Мнениеот Локумът » 02 Юни 2016, 15:07

mamina написа:Не съм се замисляла какъв ми е лимита и дали имам такъв. Ако ми се прави, правя. Стига да има с кого, но и на това му се намира начина :grin: .

Е да, бе, то може да ти се прави нон стопп, ама не се ли ограничаваш малко. :mrgreen: Иначе ще те взема за любовница, ако все си навита :lol:
Аватар
Локумът

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

Мнениеот ramimni » 02 Юни 2016, 16:56

Все да си навита малко към нимфомания отива работата :shock: . Но това добре дошло за мъжете, те надали се оплакват от такова нещо. Ето и желаещи има вече :lol: .
ramimni

Мнениеот Lollipop » 22 Юни 2016, 14:11

Rali_hr написа:Според мен богатите и известните са извънземни и когато им писне си отиват на тяхната планета. Тая година доста заминаха, а там Цар им е Елвис.

напълно е възможно! :) Важното е дам да не остават без секс повече от месец, че се почват едни изневери със земляни, страшна работа. :)
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски