Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

05 Юли 2016, 10:50

julianne написа:Щом единия се лекува, значи и другия трябва да се лекува и дружно да не правят нищо :lol: . в такива случаи все ще се издържи. Но пък когато ти е забранено, най ти се иска :lol: .

не всичко май трябва да се лекува по двойки... :) особено ако се прави секс с презерватив, защо лечението трябва да е общо? :roll:

05 Юли 2016, 17:41

Kremiliya написа:
julianne написа:Щом единия се лекува, значи и другия трябва да се лекува и дружно да не правят нищо :lol: . в такива случаи все ще се издържи. Но пък когато ти е забранено, най ти се иска :lol: .

не всичко май трябва да се лекува по двойки... :) особено ако се прави секс с презерватив, защо лечението трябва да е общо? :roll:

Про повечето венерически заболявания и двамата трябва да се лекуват и да спазват въздаржание защото се създава благоприятна среда за "бацилите".

06 Юли 2016, 09:20

Lisandra написа:
Kremiliya написа:

Про повечето венерически заболявания и двамата трябва да се лекуват и да спазват въздаржание защото се създава благоприятна среда за "бацилите".

И не само при венерическите, при инфекции, гъбички също и двамата трябва да се лекуват, защото се пренасят. Ако единият само се лекува, другият го носи и ако не се лекува и той, пренася наново инфекцията.

06 Юли 2016, 15:09

lini_leni написа:И не само при венерическите, при инфекции, гъбички също и двамата трябва да се лекуват, защото се пренасят. Ако единият само се лекува, другият го носи и ако не се лекува и той, пренася наново инфекцията.

О, така е, ако не вземат мерки и двамата партньори, лечението е продължително, да не кажа безкрайно. Винаги съм се чудела на хората дето се оплакват от различни инфекции и гъбички, че не могат да се излекуват, а в същото време продължават да правят секс без да подложат другия на лечение, да не говорим и за тези дето изневеряват. :)

08 Юли 2016, 15:45

lini_leni написа:
Lisandra написа:При повечето венерически заболявания и двамата трябва да се лекуват и да спазват въздаржание защото се създава благоприятна среда за "бацилите".

И не само при венерическите, при инфекции, гъбички също и двамата трябва да се лекуват, защото се пренасят. Ако единият само се лекува, другият го носи и ако не се лекува и той, пренася наново инфекцията.

Гъбичките не са ли в сферата на венерическите заболявания? Трябва да се ходи профилактично на прегледи, не само когато имаме симптоми, защото понякога си само преносител без да имаш прояви на заболяване.

11 Юли 2016, 12:47

Ние, мъжете, като нямаме симптоми хич и не се сещаме за лекар. Ако има някакви признаци или нещо сме забелязали, че не е по реда си, тогава почваме да търсим помощ. Колкото до неправенето на секс,хич не сме толкова големи завоеватели, колкото се представяме :mrgreen: . Който няма приятелка, често стои на сухо.

11 Юли 2016, 15:09

ivoblinc написа:Ние, мъжете, като нямаме симптоми хич и не се сещаме за лекар. Ако има някакви признаци или нещо сме забелязали, че не е по реда си, тогава почваме да търсим помощ. Колкото до неправенето на секс,хич не сме толкова големи завоеватели, колкото се представяме :mrgreen: . Който няма приятелка, често стои на сухо.

А, моля ти се! :) Осъзнай се, тука умират без секс 2 месеца, ти стоиш на сухо. :) Лично аз ти препоръчвам да се самоубиеш възможно най-бързо. :)

12 Юли 2016, 15:02

ivoblinc написа:Ние, мъжете, като нямаме симптоми хич и не се сещаме за лекар. Ако има някакви признаци или нещо сме забелязали, че не е по реда си, тогава почваме да търсим помощ. Колкото до неправенето на секс,хич не сме толкова големи завоеватели, колкото се представяме :mrgreen: . Който няма приятелка, често стои на сухо.

А трябва да се сещате, може да заразите бъдещите си приятелки, а и според мен инфекциите влияят на потентността.
По въпроса за "сухото", апетита идва с яденето. :lol:

12 Юли 2016, 15:05

Аз все си мисля, че по-силен апетит идва с малко глад :)

12 Юли 2016, 15:34

Kremiliya написа:Аз все си мисля, че по-силен апетит идва с малко глад :)

Хахаха, ако трябва и за секс да пазим диета, къде ще му излезе края :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 68