Най-големите и забавни провали в кухята

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Най-големите и забавни провали в кухята

Мнениеот Mon_ton » 01 Сеп 2015, 11:33

Локумът написа:E, как, снимката за фейсбук е най-важната, дори жена ми ме накара да икупя фотоапарат за 800лв. за да снимка манджите си красиво!

А ти колко си мил - направил си го! :mrgreen: Локуме, ти си истинско щастие за жена си да знаеш, малко мъже са отзивчиви колкото тебе ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Andrey » 28 Сеп 2015, 14:16

Вчера сложих да си стопля една супа, жалко, че не се сетих да снимам... :) Толкова я изгорих, че чак тенджерата не ставаше за хвърляне ми по-скоро за рециклиране хаха :) :lol: :lol: :lol: Жената откачи! :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Окт 2015, 15:21

Andrey написа:Вчера сложих да си стопля една супа, жалко, че не се сетих да снимам... :) Толкова я изгорих, че чак тенджерата не ставаше за хвърляне ми по-скоро за рециклиране хаха :) :lol: :lol: :lol: Жената откачи! :mrgreen:

Оф,м ти си мъж на теб ти е простено, аз какво да кажа за всичките ми изпълнения. Редовно слагам дас и правя чай и го забравям, после по някое време след 30-40 минути ми светва, но е късно. Да чукам на дърво не съм се запалила още. Мисля, че е време да си взема един от тези кухненски часовници и да си го нося в джоба, че не се знае кога ще .. прекаля. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Rali_hr » 26 Окт 2015, 16:05

rabotnata pchela написа:
Andrey написа:Вчера сложих да си стопля една супа, жалко, че не се сетих да снимам... :) Толкова я изгорих, че чак тенджерата не ставаше за хвърляне ми по-скоро за рециклиране хаха :) :lol: :lol: :lol: Жената откачи! :mrgreen:

Оф,м ти си мъж на теб ти е простено, аз какво да кажа за всичките ми изпълнения. Редовно слагам дас и правя чай и го забравям, после по някое време след 30-40 минути ми светва, но е късно. Да чукам на дърво не съм се запалила още. Мисля, че е време да си взема един от тези кухненски часовници и да си го нося в джоба, че не се знае кога ще .. прекаля. :mrgreen:

MМоже и някаква противопожарна система да изградите у вас, определено няма да ти пречи и се съмнявам да ти е излишна. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kalinka-kuku » 26 Окт 2015, 16:33

Пчела, не е шега работа това, наистина можеш да си направиш противопожарна система, такава дето реагира на дим, само не знам колко е удачно, докато готвиш супа ;)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Elica » 08 Яну 2016, 16:21

Интересно ще е, ако тръгне противопожарната система, когато правиш супа, определено може да ѝ обогати вкуса. :rolling:
Аватар
Elica

Мнениеот mix_twix » 08 Яну 2016, 17:12

Elica написа:Интересно ще е, ако тръгне противопожарната система, когато правиш супа, определено може да ѝ обогати вкуса. :rolling:

Ако се хареса много на домучадието всеки път ще се мъчи да направи пожар хаха :lol: :lol: :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Локумът » 08 Яну 2016, 18:05

Жената онзи ден прави едни мъфини за гости, всичко по рецепта уж.. ама кво еп ропуснала не знам, мъфините вътре бяха течни и залепнали за формата, добре, че имаше достатъчно храна, ама още не може да ги преживее.. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Юни 2016, 10:50

Локумът написа:Жената онзи ден прави едни мъфини за гости, всичко по рецепта уж.. ама кво еп ропуснала не знам, мъфините вътре бяха течни и залепнали за формата, добре, че имаше достатъчно храна, ама още не може да ги преживее.. :mrgreen:

Най-лошото е, когато се стараеш да направиш нещо за някой и точно тогава се проваляш. :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот rabotnata pchela » 03 Юни 2016, 13:10

очаквам гости след няколко дни и както винаги очаквам някакъв апокалипсис в кухнята. :) Напоследък не съм имала изпълнения, освен, че реших да си бръкна с нож в сокоизтисквачката и той се огъна. :lol: получих удар направо, тая сокоизтисквачка за сумалък пари.. добре че нищо и нямаше. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети