Локумът написа:E, как, снимката за фейсбук е най-важната, дори жена ми ме накара да икупя фотоапарат за 800лв. за да снимка манджите си красиво!
А ти колко си мил - направил си го!

Локумът написа:E, как, снимката за фейсбук е най-важната, дори жена ми ме накара да икупя фотоапарат за 800лв. за да снимка манджите си красиво!
Andrey написа:Вчера сложих да си стопля една супа, жалко, че не се сетих да снимам...Толкова я изгорих, че чак тенджерата не ставаше за хвърляне ми по-скоро за рециклиране хаха
![]()
![]()
![]()
Жената откачи!
rabotnata pchela написа:Andrey написа:Вчера сложих да си стопля една супа, жалко, че не се сетих да снимам...Толкова я изгорих, че чак тенджерата не ставаше за хвърляне ми по-скоро за рециклиране хаха
![]()
![]()
![]()
Жената откачи!
Оф,м ти си мъж на теб ти е простено, аз какво да кажа за всичките ми изпълнения. Редовно слагам дас и правя чай и го забравям, после по някое време след 30-40 минути ми светва, но е късно. Да чукам на дърво не съм се запалила още. Мисля, че е време да си взема един от тези кухненски часовници и да си го нося в джоба, че не се знае кога ще .. прекаля.
Elica написа:Интересно ще е, ако тръгне противопожарната система, когато правиш супа, определено може да ѝ обогати вкуса.
Локумът написа:Жената онзи ден прави едни мъфини за гости, всичко по рецепта уж.. ама кво еп ропуснала не знам, мъфините вътре бяха течни и залепнали за формата, добре, че имаше достатъчно храна, ама още не може да ги преживее..
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта