Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-големите и забавни провали в кухята

27 Мар 2015, 16:43

Не съм се проваляла в кухнята, досега, но аз и не готвя много. Може би единствения ми провал е бил когато готвих едни спагети и те залепнаха по дъното на теджерата и станаха по-скоро баница ;)

27 Мар 2015, 17:06

На всеки се е случвало да има някоя друга катастрофа в кухнята, това е факт. Аз обикновено забравям, че готвя и винаги ми прегарят манджите, добре че не мис е налага да готвя много често, защото предпочитам салати и подобни. :mrgreen:

08 Май 2015, 13:24

Да бях я забравил тая тема, Pchelata не е минавала скоро да разкаже някоя друга семейна драма :)

14 Май 2015, 12:32

Krum написа:Да бях я забравил тая тема, Pchelata не е минавала скоро да разкаже някоя друга семейна драма :)

Не съм имала скоро изпълнения май, някои дребни неща не ги броя. :) Вчера вместо на масата сложих отворена кофичка кисело мляко.. до масата и едно яйце незнайно защо хвърлих на земята, но това са дребни неща, като цяло се държа. :mrgreen:

14 Май 2015, 15:08

rabotnata pchela написа:
Krum написа:Да бях я забравил тая тема, Pchelata не е минавала скоро да разкаже някоя друга семейна драма :)

Не съм имала скоро изпълнения май, някои дребни неща не ги броя. :) Вчера вместо на масата сложих отворена кофичка кисело мляко.. до масата и едно яйце незнайно защо хвърлих на земята, но това са дребни неща, като цяло се държа. :mrgreen:

Много храна занемаряваш ти така! :) Не ти ли тежи на съвестта?

10 Юни 2015, 15:08

Много сте забавни! На мен не ми се е случвало да имам големи терзания в кухнята. ;)

21 Юни 2015, 09:03

Вчера се провалих с гръм и трясък буквално. :lol: Започнах да варя едни яйца, но имах глупостта да поканя приятелка на кафе и ги забравих, е досега не бях виждала яйца по тавана, добре, че мъжът ми беше така добър вместо да мрънка да почисти с мен. :lol:

29 Юни 2015, 16:02

Може ли да сте такова разрушително нещо вие жените, у нас нямам никакви проблеми с кухнята сим, имал съм едни два гафа, но нищо не съм палил до сега. :)

29 Юни 2015, 19:14

Истинските катастрофи в кухнята поне си имат своите предимства и носят повече усмивки и какво да се разказва след това! :) А аз мога да се запиша с нещо съвсем малко от уикенда. Готвих на газовия котлон, когато изведнъж спря, реших, че газта е свършила, отидох вчера, за да напълня бутилката и се оказа, че била пълна, явно е изгаснала, а най-лошото е, че не бях спряла бутилката, а само котлона съм завътряла... Добре че не се случи нещо.. :roll:

01 Юли 2015, 13:58

rabotnata pchela написа:Днес беше денят на моя най-голям провал в кухнята и да си призная ми стана много забавно! Сега ще ви го покажа:
ve4erqta;).jpg

Щеше ми се да видя снимка от деня ти, в който си запалила къщата :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6